13. marraskuuta 2018

Moyran tekstuurilakkoja

Täällä olisi teille aimoannos hiekkalakkoja! Löytyy neonia, pastellia, kimaltavaa, cremeistä - on vara valita ne omat lempparit. Käykääpä swatchien kimppuun ja kertokaa meneekö joku lakoista CesarsShopissa ostoskoriin :)

Näin pimeän talven tullessa, on oikea hetki nostaa esille nämä neon hiekkalakat Moyralta. Mikäpä sen paremmin valaisisi ja piristäisi kuin tälläiset kirkkaat lakat. Kaksi ensimmäistä lakkaa alla olevassa kuvassa on vähän erilaisempia kuin loput. Niissä on joukossa hopeista glitteriä tuomassa lisä blingiä ja enemmän rouheutta lakkaan. Loput ovat enemmän cremeisiä hiekkalakkoja vaikka joukosta hieman shimmeriäkin löytyy. 


711 Party Pink - Tumma neonpinkki hiekkalakka, jossa seassa hopeisia glittereitä.
 Kynsillä 2 kerrosta. 


712 Summer Green - Kirkas neonvihreä hiekkalakka, jossa seassa hopeisia ja vihreitä glittereitä tuomassa rouheutta. Kynsillä 2 kerrosta.


717 Sunshine - Raikas neonkeltainen hiekkalakka. Seassa vähän hopeaa shimmeriä,
 mikä ei hirveästi kynsillä näy. Kynsillä 3 kerrosta. 


718 Orange Love - Persikkainen neonhiekkalakka, seassa hopeaa shimmeriä, 
jota ei kyllä huomaa kynnellä. Kynsillä 2 kerrosta. 
Sitten olisi vuorossa suloiset pastelliset ja shimmeriset "Sugar sand" tekstuurilakat. Tekstuuri näissä on sellainen sopiva - ei liian karhea, että jää kiinni joka paikkaan mutta silti tuntee hiekkalakaksi. Vaaleita kun ovat, tarvitsee kerroksia useampia. Kannattaa muistaa pitää kerrokset ohuina, että kuivuvat joskus! :D


861 Angel Dust - täydellinen valkoinen tekstuurilakka. Seasta löytyy sopivasti shimmeriä tuoden loistetta lakkaan. Kynsillä 3 kerrosta.


 865 Daydream - suloinen vaaleanpunainen /koralli. Kynsillä 3 kerrosta.


866 Feel you - kylmä pinkki, violettiin taittava. Kynsillä 2 kerrosta. 


867 Cinema - pastellinen karkkivioletti. Kynsillä 3 kerrosta. 


Tekstuuriltaan rouheammat lakat löytyvät "sand effect" -etiketin takaa. Monenkokoista glitteriä ja shimmer saavat lakat loistamaan. Nämä lakat sopivat juhlakauteen. Kultainen ja turkoosi ovat kirkaspohjaisia, jonka vuoksi niitä joutuu lakkaamaan useamman kerroksen. Sininen ja musta tarvitsee kaksi kerrosta. Muista ohuet kerrokset sekä hyvä välikuivatus näiden kanssa.


852 Sahara - Sävyltänsä kylmä kulta, tekstuuriltaan rouhea. Tämä lakka sopii pikkujoulukauteen täydellisesti tai sinulle joka rakastat kultaa ja kimallusta. Kynsillä 3 kerrosta.
 

853 Jasmine's wish - turkoosi erilaisista glittereistä muodostuva tekstuurilakka. Seasta löytyy turkoosin/sinisen lisäksi kultaglitteriä ja -shimmeriä. Kynsillä 3 kerrosta. 


854 Isis - tumma sähkönsininen, jossa sininen jellypohja ja hopeaa shimmeriä. Shiftaa violettiin, jonka huomaa myös kynnellä, kun valo osuu oikeassa kulmassa.
 Tekstuuri rouhea. Kynsillä 2 kerrosta.


856 Onyx - täydellinen musta tekstuurilakka. Musta jellypohja, hopeaa shimmeriä.
 Tekstuuri ei liian rouhea. Kynsillä 2 kerrosta. 


Omiksi suosikeiksi näistä tekstuurilakoista nostan neon vihreän ja oranssin, valkoisen ja mustan ja  kultaisen. Sinisen ystävänä nostaisin myös tuon sähkönsinisen tähän joukkoon :)
Mukavaa, että näissä Moyran hiekkalakoissa on erilaisia tekstuureita on niitä siedettävämpiä ja sitten niitä rouheampia glitterversioita. Itse tykkään käyttää kumpiakin.

Onkohan hiekkalakat palaamassa kynsikoristelu hypetykseen? 

4 kommenttia :

 1. Party pink, Isis ja Onyx houkuttelee mua eniten.

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti on, ne on tosi kivoja lisiä vaikka aksenttikynteen! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä tehdä pitkästä aikaa sellaiset kynnet, joissa hiekkaa olisi aksentissa ♥

   Poista