27. lokakuuta 2018

Moyra Bubble gum

CesarsShoppiin on viime aikoina tupsahdellut myyntiin tuon tuostakin erilaisia tuotteita Moyralta. Moyran leimaustarvikkeisiin ja folioleimauksen saloihin ollaan päästy jo tutustumaan hetki sitten niin nyt saadaan katselmukseen juuri myyntiin tulleita efektikynsilakkoja. Täällä blogissa, instassa, fb:ssa ja CesarsShopin verkkokauppassa alkaa vähitellen näkymään näistä lakoista swatcheja sillä sain kunnian ja mahdollisuuden kuvata ne teille. Kaikki lakat on siis saatu esiteltäväksi :)


Aloitetaan swatchsarja näillä herkullisilla, pastellisilla karkkiväreillä. Nämä ovat kaikki cremejä ja  kuivuvat mattaiseksi. Tästä ehkä sarjan nimikin juontuu. Swatchkuvissa käytin päällyslakkaa hömelönä. Näin jälkeen päin ajateltuna, olishan se ollut kiva nähdä se oikea lopputulos. On myös kiva, että näillä Moyran lakoilla on myös sävynimet numeroiden lisäksi. Helpottaa kummasti lakkojen muistamista ainakin itsellä :) 

621 Mojito - Pastellinen vihreä, helposti levittyvä. Kuvissa kaksi kerrosta.  


622 Limoncello - Nätti vaaleankeltainen sävy. Tarvitsi kolme kerrosta hyvään peittävyyteen.


624 Sweetie - Bubble gum -sarjan suosikkini tämä persikkainen sävy. Helppo lakata, peittävyyteen tarvitsi 2-3 kerrosta riippuen paksuudesta.


625 Love Love - tämä voisi olla sarjan nimikkolakka eli purkkapinkki! Kynsillä kaksi kerrosta, aavistuksen jäi joistain kohti kuultamaan läpi.


626 Tutti Frutti - Tumma pinkki. Mukava koostumus. Kynsillä kaksi kerrosta. 


628 Jelly Bean - pastellinen sininen joka taittaa asteen violettiin. Kynsillä kaksi kerrosta.


Loppuarvosana tästä purkkasarjasta on, että perusvaaleita sävyjä. Hyvä koostumus, jolla on helppo lakata. Plussana tietenkin mattaisuus. Peittävyyteen tarvitsee 2-3 kerrosta riippuen kuinka paksuja kerroksia laittaa.  Hinta näillä Moyran efektilakoilla on edullinen 6.80e, kun vertaa esim. Opiin, Color Clubiin, NCLA:han tai Kiara Skyn lakkoihin.

Myynnissä tällä hetkellä on paljon erilaisia hiekka-, satiini-, glitter- ja hololakkoja. Itsellä silmät osuu aina neon hiekkalakkohin ♥ Myös satiininen silk nude -sarja näyttää kauniilta, varsinkin jos tykkää nudeista. 

6 kommenttia :

 1. Nää on kyllä kauniita värejä <3

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kevääseen varmaan enempi kallistuvat :)

   Poista
 3. Mä rakastuin näihin heti ja mulla on kaikki :D Upeet swatchit, olin ite just alkanut swatchaamaan näitä kun julkaisit tän postauksen ja nyt kyllä odottelen hetken oman postauksen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ooo, odotan lakkauksia joissa oot käyttänyt näitä!

   Poista