20. helmikuuta 2017

Karkkimainen liukuväri

Täällä ollaan! Kynnet kasvoi yllättävän nopeasti siihen mittaan, että sain viilattua ne lähes normaaliin muotoon takaisin. Lyhyethän ne on tällä hetkellä mutta äkkiä niitä saa olla viilaamassa. Innostuin viime sunnuntaina Picture Polishin järjestämästä nail art challengesta, missä aiheena oli gradient eli liukuvärjäys. Pitkä koristelutauko on näiden kynsien myötä nyt ohi. 


Näissä PiPon järjestämissä haasteissa käytetään vain heidän omia lakkojansa ja joskus saa ottaa käyttöön aksenttiväreinä mustan ja valkoisen. Vaikka mulla ei ole kuin alle 10 sävyä niin näihin on kiva osallistua. Pistää haastamaan siinä, että keksii niistä samoista sävyistä jotain uutta kivaa itselle.


Näissä kynsissä käytin kolmea sävyä: Cyan, Paris ja Electric dream. Niiden yhdistelmä oli kiva karkkimainen. Töpöttelin useamman kerroksen valkoisen lakan päälle. En halua kuvitella kuinka monta kerrosta olisin joutunut ilman valkoista laittamaan, jotta lopputulos olisi ollut yhtä kirkas. Leimat on Über Chic Beautyn 7-02 laatasta ja Essencen leimauslakat käytössä näissäkin.Toivottavasti tämä koristeluinnostus ottaa tuulta alleen eikä jäisi vain näihin yksiin kynsiin :) 

Mitäs tykkäätte näistä? 

20 kommenttia :

 1. Nää on aivan ihanat! <3

  VastaaPoista
 2. Natti liuku ja hienosti onnistuneet tuplaleimat! :)

  VastaaPoista
 3. Nämä on kyllä aivan mielettömän nätit! Ihastelin näitä jo instanki puolella ^.^

  VastaaPoista
 4. Onpa syötävän söpöt! ♥♥ Tykkään noiden tuplaleimausten graafisesta vaikutelmasta, jotenkin nää kynnet tuo mieleen sarjakuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä yritin löytää tarpeeksi kivan kuvion missä tuplaleimaus olis kivan näköinen :) kiitos!

   Poista
 5. Todella upea liukuväri ja sävyt ja nuo leimat on tosi taidokkaasti kohdistettu! Tykkään tosi paljon :)

  VastaaPoista
 6. Tosi ihanat! Pitäisi itsekin kokeilla joskus tuplaleimausta, siitä tulee kuvioihin paljon syvempi vaikutelma :) Munkin piti tuohon haasteeseen osallistua, mutta lopulta jäi epäselväksi, että saiko kynsillä olla koristeluja liu'un lisäksi. Ainakin joku kertoi yhden kynnen koristelleensa ja siihen tuli vastaus, että vain liuku sai olla. Joten jäi sitten tekemättä ja jälkeenpäin hashtagia katsellessa lähes kaikissa oli koristelut, joten kai se sitten olikin okei :D Joten ensi kerralla sitten :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!
   Mullahan oli myös hieman ongelmia sääntöjen suhteen. Luin ne silloin kun julkaistiin ja niissä oli lupa käyttää mustaa ja valkoista koristelussa. Sitten julkaisin kuvat ja menin katsomaan säännöt varmuuden vuoksi uudelleen niin nehän oli muuttunut! Äkkiä tekemään liuku uudestaan toiseen käteen. :D

   Poista
  2. Voi ei, onneks kävit katsomassa! :D Kyllä kannatti, niin nätit tuli :)

   Poista
 7. Sinä sitten päätit tulla ihan ryminällä takaisin koristeltujen kynsien kanssa. :) Nää on ihan mahdottoman hienot!

  VastaaPoista