19. tammikuuta 2016

Haaste: Maniswap tuunauksilla

Vuoden ensimmäiseksi haasteeksi valittiin Marinan kanssa maniswap toistemme aikaisemmista kynsistä. Maniswap tarkoittaa raa'asti suomennettuna manikyyrivaihtoa eli kopioidaan jonkun muun tekemät kynnet. Marinan kanssa ollaan tehty aikaisemmin jo yksi maniswap mutta tällä kertaa lisäsimme tuunaussäännön eli jotain muutosta täytyi tehdä. 

Lähdin selailemaan Marinan blogista kynsiä sivutunnisteiden kautta ja löysin pari kivaa ideaa joista toinen oli pakko valita. Valitsin kynnet, joiden otsikko oli "Liikaa kiviäkö??"


Äkkiseltään kynnet näyttää samalta sillä en hirveästi ole muuttanut alkuperäisideaa. Leiman väri vaihtui valkoiseen, joka oli huono idea hopean päälle koska eihän se oikein näy. Alkuperäistä "liikaa kiviäkö"otsikkoa kompaten lisäsin yhteen kynsistä läjän kirkkaita strasseja. Tähän strassikynteen ihastuin kovasti. 

Oranssina lakkana toimii Opin Where did Suzi's Man-Go? ja sen päällä kerros Gina Tricotin Shim. coralia. Hopea holo on Celestial Incendiary. Leima on ÜberChic 1-03 laatasta ja leimattu Konadin valkoisella 


En ollut näihin kynsiin täysin tyytyväinen niin saatte joku toinen päivä toisen version, joka oli paaaljon kivempi ja enemmän minunlainen. Olisin toki voinut ne kynnet laittaa tähän haasteeseen mutta nämä on sopivammat mun mielestä "sääntövaatimuksiin" :)

Nyt mua jännittää erityisen paljon, mitkä kynnet Marina on valinnut tuunattavaksi. Menkää tekin kurkkiin mitkä sieltä oikein löytyy :) Tässä suora linkki Dioriina-blogiin.

18 kommenttia :

 1. Ihanat, mä tykkään! Eikä oo yhtään liikaa kiviä :D Jotenkin päädyttiin taas samantapaisiin kynsiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootan sitä päivää/haastetta, kun saa iskeä jonkun kynnen täyteen strasseja, hileitä ym. hiplailtavia pikkujuttuja :D
   Kiva kuulla, että tykkäät näistä(kin) :)

   Poista
 2. Miusta nää on tosi nätit kynnet, kyllä ne leimat hyvin näkyy ^.^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Yritin valita sellaiset kuvat joista vähän leimakuvio näkyisikin :)

   Poista
 3. Kaunis kokonaisuus ja ihan noiden strassien asettelu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Enail :) Laitoin muistaakseni neljää eri kokoa noita strasseja. Pitäisi olla vielä enemmänkin eri kokoisia niin saisi vielä vähän erilaiset :)

   Poista
 4. Mun mielestä nää on todella nätit! :)

  VastaaPoista
 5. Kauniit! Tuo OPI on yks mun lemppari oranssi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sole :) Mun myös! Ostin aikoinani kokonaan sen Brazil kokoelman muuta vain muutama yksilö on niistä vielä hyppysissäni ja yksi on tuo oranssi <3

   Poista
 6. Toi Mangolakka näyttää tosi upealta, kun sen päällä on tota Ginan lakkaa. Ja muutenkin koko lakkaus on silkkaa iloa silmille :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Shimmerlakka antoi kyllä kivaa extraa näihin :) Ihana kuulla, kiitos <3

   Poista
 7. Oi vau, onpa kauniit nämäkin! Sävymaailma on näissä selkeästi hillitympi, mutta kyllä tämä kokonaisuus on upea näissäkin ♥

  VastaaPoista