19. lokakuuta 2015

Haaste: Teippailukynnet

Tällä kertaa meillä oli lakkaushaasteessa Marinan kanssa aiheena teippailu/vinyylit. Mutta aluksi uusille lukijoille (tervetuloa ü) pieni infopläjäys siitä mitä me oikein tehdään. Kohta 1,5 vuotta ollaan kuukausittain (aluksi parin viikon välein) haastettu itsemme ja toisemme erilaisiin kynsikoristelutyyleihin, jota ei varmaan itse lähtisi kokeilemaan tai muistaisi kokeilla. Kaksin on aina hauskempaa! Sovimme etukäteen aiheen ja tarkemmat säännöt (esim. värit) kynsien toteuttamiseen. Kumpikin sitten omalla tyylillään toteuttaa nämä haastekynnet, jotka julkaisetaan joka kuukausi 19. päivä. Tällöin vasta paljastuu toisillemmekin mitä toinen on saanut aikaan. Kaikki nämä haastepostaukset löytyy haaste-tunnisteen takaa, joka löytyy tuolta sivupalkista.

Värisäännöksi asetimme tällä kertaa sinisen eri sävyt. Ja teippien ja vinyylien käyttö oli vapaa kuin myös kynsien määrä kuinka moneen tätä koristelutyyliä käyttää. Mä mietin kauan, miten lähtisin tätä haasteta toteuttamaan, mutta lopulta päädyin vinyylien sekä kynsikoristeteipin käyttöön. Mutta taidan toteuttaa lähiaikoina myös muita päähän tulleita ideoita :)


Pohjalta löytyy pari kerrosta vaaleansinistä. Kynsivinyylien avulla tein raidat, jotka siveltimellä täytin. Raitojen reunat päällystin metallin sinisellä kynsiteipillä. Aika yksinkertainen suunnitelma mutta kerkesin katsoa näiden tekemisen aikana pari jaksoa Gossip Girliä, teippien kanssa kun sai vähän taistella.. Ja näköjään innokkaasti teippailinkin kynsiin eri määrän teippejä, jotka huomasin vasta kun kuvia katsoin. Hups :D


Teippailukynnet on pitkästyttäviä tehdä, mutta mikäli jaksaa nähdä vaivaa, voi saada hienotkin kynnet aikaseksi. Onko teillä jäänyt hienoja teippauskynsiä mieleen ja ootteko napannut kuvan niistä vaikka ideankansioonne? Linkittäkää mulle kuvia sellaisista kynsistä! 

Onkohan Marina valinnut mitkä sinisen sävyt? Onkohan kynsissä raitoja? Menkää kurkkaan

20 kommenttia :

 1. Ihanat nämä sun kynnet! Tällä kertaa kun kynsissä ei ollut samaa niin oli sitten alkuteksti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos! ^_^ Haha, just kommentoinki sun postaukseen ettei ollut mitään samaa. Kerkesin kommenttia kirjoittaessa unohtaa alkutekstin samaisuuden, josta piti mainita :D

   Poista
 2. Ihanan raikas lakkaus tää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäinen ja huurteinen väriensä puolesta! :)

   Poista
 3. Ihan mahtavat <3 Mä en olisi huomannu mitään ylimääräistä, jos et olis sanonut. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähä ärsytti, kun huomasin. Mutta niillä mentiin. :D
   Kiitos Fani!

   Poista
 4. Voi miten ihanat! Oot "pikkasen" jaksanut nähdä vaivaa näiden eteen. ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! :) Kyllähän näihin sai kulutettua aikaa ihan kiitettävästi1

   Poista
 5. Upeat! Mulla olis mennyt koko kausi Gossip Girliä näiden kanssa :). Just tänään taas sotkin teippien kanssa ja voi että oli hauskaa (not)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Minäkään en teippeihin koske jossei oo teippausfiilis. Sillon kaikki menee kyllä penkin alle!

   Poista