30. syyskuuta 2015

Minttuinen quatrefoil

Mi Nailsin vinyylitestailut jatkuu. Tällä kertaa vuorosa quatrefoil sabluunat ja nämä aiheutti mulle paljon katkenneita hiuksia ja likaisia vanutuppoja. Kaikki ei mennyt aivan suunnitelmien mukaan tai silleen kuin olisin halunnut. 


Minttua oli pakko saada kynsille. Eksoottisesti halusin sen kanssa yhdistää lämpimän violetin. Kuten voitte jo kuvista päätellä, kaikki ei mennyt aivan putkeen ja violetin sijasta kynsiltä löytyy mustaa. 

Vinyylit irtosi hyvin paperista mutta kynsien kaarevuus tuli esteeksi jälleen. Näissä vielä pahemmin kuin edellisissä honeycomb-kynsissä. Valehtelematta tähän vasemman käden kuvioon sain kulutettua kuusi (6) vinyyliä ennen kuin hyväksyin sen tosi asian, että en tuu onnistumaan niiden kanssa. Pari ensimmäistä yritystä meni pieleen (myös) lirujen lakkavalintojen takia. Aina oli kynnenkärjet mössössä, kun vinyylit nousi ilmaan. Yritin leikellä niitä sun muuta, että onnistuisen edes yhteen kynteen saamaan ok kuvioinnin. 


Nämä lopulliset kynnet tein seuraavana päivänä noiden edellisiltaisten taisteluiden jälkeen. Valikoin varman ja paksun mustan Ginan lakan Kikon Mint milkin kaveriksi ettei ainakaan siitä jää kiinni, että olisi liian löysä lakka. Eihän se mennyt vieläkään putkeen. Tuo kohta, mikä on näkyy nakuna oli pelkkää mustaa. Lakat pääsi tällä kertaa kynnen juuresta leviämään mutta onneksi hoksasin, että voin tehdä half moon-manin ja korjailla vain kärjen kuviovirheitä. Eipä tarvinut poistaa! Mutta voin sanoa, että toiseen käteen en yrittänyt tehdä tätä samaa rulianssia vaan leimasin mustalla jotain random kuviota. 


Loppujen lopuksi näistä tulikin tosi kivat kynnet. Musta, minttu ja hopea sopii hyvin yhteen.

Teettekö te quatrefoilit itse pilkkutikulla vai onko leimaaminen tai sabluunat enemmän sun juttu? 

30 kommenttia :

  1. Oi että, nää on aivan upeat! <3

    VastaaPoista
  2. Mä tykkään töpötellä peittävää lakkaa vinyylien päälle, jos tuntuu, että ne ei pysy kynsissä hyvin kiinni, niin voi vähän painaa niitä paikoilleen. Mulla ei kyllä ole ollut noiden vinyylien kanssa sitä ongelmaa, mutta eipä mulla taida olla niin kaarevat kynnetkään kuin sulla. :) Ihan supernätti lopputulos! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitti vinkistä :) Voinkin kokeilla tuota töpöttämistä seuraavan kerran, kun ongelma tämä ongelma tulee vastaan.

      Poista
  3. Tosi kaunis lakkaus! Mä teen quatrefoilit pilkkutikulla; leimaamista en harrasta ja jopa normaalit suorat vinyylit tuottavat mulle päänvaivaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anni :) Sulla pilkkutikku pysyykin kädessä erinomaisesti ja sun quatrefoilit näyttää niin upeilta. :)

      Poista
  4. I like very much the contrast between the colors and the design is chic!

    VastaaPoista
  5. On niin nätit kynnet että ei arvaisi mikä taistelu niiden teossa on ollut. Kuulostaa jotenkin minulta kun teen jotain vaikeampaa manikyyriä :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harvemmin näin kauan saa taistella yksien kynsien kanssa. Yleensä luovutan eka yrittämällä mutta nyt oli joku hinku saada tehdä nämä :)

      Poista
  6. Miten nää sun lakkaukset on aina niin kauniita ja siistejä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Mee, kiitos tästä kommentista <3 Ei nämä minusta mitenkään erikoisia ole :)

      Poista
  7. Lopputulos on kyllä niin kaunis, että tekstiä lukematta olisin kuvitellu kaiken menneen ihan täydellisesti :D Kannattaa muuten sitäkin kokeilla, että leikkaa niihin vinyyleihin pienet lovet sivuille niin, että ne asettuu sieltä vähän paremmin. Ihmeen vähän oon itse joutunut noiden vinyylien kanssa tappelemaan, vaikka oon aina kuvitellu kynteni aika kaareviksi..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kiitos! :) Joo, kokeilin leikata kynnen kärjen kohdalle viillot ja saattoi vähän paremmin asettuakin. Silti nousi ilmaan. Täytyy vielä harjoitella, eiköhän sitä keksi jonkun jipon, jolla onnistuu :)

      Poista
  8. Ihana lopputulos kyllä taistelusta huolimatta. Mulla on samaa ongelmaa kynnen kaarevuuden kanssa, en tiedä onko koko kynnen vinyylit vai decalit pahempia. Decalit varmaan koska ne rutut. -.-''

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokokynnen decalit on kyllä hirveitä kanssa. On kuitenkin sattunut kohdalle sellaisiakin decaleita, että ilman ryppyjäkin on selvitty. :)

      Poista
  9. Voi ei mitä taistelua! :D Itse en ole koskaan ko. kuviota käyttänyt/kokeillut kynsillä, mutta uskoisin käyttäväni dotting toolia (ainakin tämän lukemisen jälkeen..) ;)

    Mutta kauniit kynnet sait aikaiseksi kuitenkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Dottarilla on varmasti helppo tehdä jos sen pystyy hallitsemaan :)
      Kiitti :)

      Poista
  10. Voi höh mikä taistelu! Lopputulos on kyllä upea, tuo puolikuu sopii todella kauniisti tämän kuvion kanssa yhteen, vaikkei alkuperäinen idea ollutkaan :) ♥

    VastaaPoista
  11. Upeet! Mä oon nähnyt jossain videoissa ku ihmiset töpöttää meikkisienellä lakan siihen vinyylin päälle. Eli ei sudi lakkaa siihen päälle siveltimellä niinkun normaalisti. Auttaiskohan se siihen ettei liru lakka valu sinne alle?

    VastaaPoista