19. elokuuta 2015

Haaste: Dottarikynnet

Meinas iskiä hätä jo viikonloppuna, kun pelkäsin etten kerkiä kotiin kynsilakkojen ääreen ja tekemään haastekynsiä ajoissa. Olin kotikotona elukkavahtina ja porukat vaan reissas ympäri Suomee sinne minne tie vain vei. Onneksi maanantai-iltana he suvaitsivat viimein saapua ja pääsin tiistaina kotiin. En siis joutunut alkaa suunnitelemaan hätäkynsiä, joihin olisin käyttänyt tyyliin ketsuppia ja kolunnut autotallin romut, joskos sieltä jotain maalin näköistä olis löytynyt. 

Tällä kertaa aiheena on dottarikynnet (wohoo!). Ei vaan, mun on kauan tehnyt mieli tehdä jonkinlaiset pilkkukynnet joissa on jokin hauska kuvio. Tuuppasin aiheen meidän haasteaihelistaan, jotta saisin/joutuisen ne joskus edes tekemään. Valikoin myös värit tällä kertaa ja ensimmäisenä tuli mieleen mustavalkoinen + joku väriläiskä. Niin pilkkuja piti löytyä kaikilta kynsiltä. Sillä mentiin! 


Lakkasin Gina Tricotin valkoisella kaikki kynnet jonka jälkeen aloin vasta miettimään sitä kolmatta väriä valkoisen ja musta lisäksi. Päädyin sitten tuohon ihanaan punajuurivirutusveteen eli Sensinityn 38. Laitoin sitä vain yhden kerroksen valkoisen lakan päälle, jotta pilkut tulisi olemaat sitten suurinpiirtein saman sävyisiä nuiden aksenttikynsien kanssa. Valkoiset ja mustat pilkut tein akryylimaaleilla..onneksi! Miten luksusta oli poistaa pieleen menneet pilkut vesimärällä vanulapulla eikä tarvinut alkaa tehdä kynsiä alusta! Hallelujaaah, mä olin ylpeä itestäni kun muistin, että akryylimaalit ovat vesiliukoisia. :D


Vitsit, että mua aina jänskättää mitä Marina on oikein tehnyt. Mä oon vieläkin joka kerta täpinöissäni lakkauksien julkaisuhetkellä. Kummallakin on samat ohjeet mutta lopputulokset on erilaiset ts. tekijänsä näköiset :) Nyt menkää kurkkimaan vielä Marinan dottarikynnet. Hopihopi!