10. kesäkuuta 2015

Pieces - Kokokynnet tarrat | Video

Pieces-tuotemerkin takaa löytyy myös muita kynsikoristetuotteita kuin kynsilakkoja. Sain Mick'sistä kahdet eri kuvioiset kokokynnen tarrat esiteltäväksi: mustavalkoiset käärmeen nahkaa muistuttavat ja pinkit graffitimaiset. Tarrat kynsillä ei koskaan oikein ole ollut mun henkilökohtaisia lemppareita mutta aina testaan uusia jos kohdalle sattuu. Tähän päivään mennesse ne ei ole yllättänyt kätevyydellään.


Pakkauksesta löytyy 2x 8 kappaleen tarra-arkit. Kuvista joissa kynnet on pakkauksen vieressä huomaa, että tarrat on aika massiivisen kokoisia. Läheskään kaikille mun kapeille kynsille ei löytynyt sopivaa kokoa vaan jouduin itse leikkomaan lopuista sopivan kokoisia. Teille lapiokyntisille jotain hyvää! :D


Nämä tarrat pääsivät myös työtestiin päiväkotiin. Toiseen käteen laitoin päällyslakan (pikakuivattajaa) ja toisen jätin ilman, jotta näkisin onko käytännössä eroa. Ja voin sanoa, ettei eroa huomannut. Tarrat lähtivät kärjistä irtaantuun jo parin tunnin jälkeen.


Mun mielestä tälläset tarrat on käteviä, jos aika ei riitä lakkaamiselle ja haluaa nopeasti jotain kynsille. Pitkää kestoa tarroilla ei ole, joten esim. juhlat tälläisillä voi käydä juhlimassa. Hintaa yhdellä paketilla on 6,95€ ja tällä hetkellä verkkokaupassa näyttäisi olevan myynnissä kolmea eri kuosia.Kuvasin myös pienen videopätkän, kun laitoin näitä tarroja kynsille. Paketin taka-kannessa on ohje, että tarra katkeaa "repäisemällä" kynnen reunaa pitkin. Yleensä käytän saksia reunojen siistimiseen, mutta yhteen kynteen mun oli kokeiltava repäisy-tekniikkaa. Voin ainakin sanoa, että kuviin tein kyseisen kynnen uudelleen. :)

Missä tilanteissa te käyttäisitte kokokynnen tarroja?
Kumpi näistä kuoseista on kivempi?