19. helmikuuta 2015

Laitoin teidät nettiin

..vaikkei ollut tarkoitus. Halusin tulla jakamaan tänne blogin puolelle jostain syystä teille mun epäonnistuneita kynsiä, jotka eivät ole ansainneet päivänvaloa. Kuvia on tietenkin niistä kyllä pitänyt räpsiä. Tietääpä ainakin, mitä ei kannatta kokeilla toiste tai yrittää ainakin parantaa yritystä seuraavalla kerralla. Kaikki kynnet poistin samantien kuvaamisen jälkeen kynsiltä. Osa kuvista on viime syyskuulta ja tuoreimmat tältä helmikuulta. Aikahaitari on siis aika pitkä. Yritän raapustaa aina jotain muistikuvia joka kynsien kohdilla.


Nämä susi-kynnet on ne kynnet, jotka mun oli tarkoitus julkaista mun ja Marinan torstaihaasteen eläimellistä aiheeseen. Tykkäsin tästä ideasta hirveästi. Tuon suden tein leimadecalina, niin se jostain syystä sitten kupli ja lopputulos (lähi)kuvissa näyttää kamalalta.


Nämä keskeneräiset kynnet on taas joulukuun saldoa, kun piti saada yhdistää jouluisia värejä. Oli pakko saada yrittää kokeilla tuota hexglittereillä kierrettyä kynttä, kun monissa kynsikuvissa ne näyttää kivoilta. Mutta hei, älä käytä noin isoja glittereitä ja valitse sen kaveriksi jotain muuta kuin erisävyisen leimaviereen. Hyi kauhistus!


Lisää joulukynsiä. Näihin idea on lähtöisin muistaakseni pinterestistä. Yritin pienillä glittereillä tehdä blingbling-koristepalloja, mutta eihän niistä mitään tullut :D Epämääräisiä möykkyjä vain. Hyi.


Oon himoinnut kokeilla tehdä kivoja camouflagekynsiä ja nämä kynnet pilasi mun himot aikoinaan. Värit ei sopinut oikein yhteen ja mitä nuo keskimäisten sormien räpellykset oikein on? Huolimattomasti oon lähtenyt näitä toteuttaan. Mutta näistä ei voi seuraavalla yrityskerralla parantaa..toivottavasti! 


Nämä on näistä ei-julkisista kynsistä vanhimmat. Halusin päästä nopeasti kokeilemaan uutta MoYou Londonin Kaleidoscope laattaa ja eihän tuo leimaaminen oikein silloin onnistunut enkä näköjään jaksanut yrittää leimaamista toistamiseen. Täytyykin kaivaa kyseinen laatta naftaliinista ja kokeilla niitä kivoja kuvioita uudemman kerran!


Nämä vaaleanpunaiset ranskikset tuli tehtyä muistaakseni BPS:n siirtokuvatestailujen aikaan. Nuo kukat ei oikein näkynyt noista kynsistä ja nuo glittermöykyt kynsien sivulla on aivan kamalan näköiset. Paljon paremmin olisi sopinut hillitympi glitterlakka tai vähän jotain keijupölyä vain. 

Sitten nuo oikeanpuolimmaiset kynnet tein Mi Nailsin johonkin joulukisaa, jossa aiheena oli joulun tunnelma. Oikeastaan nämä olisi voineet saadakin oman postauksen, mutta ovat jääneet unholaan.


Näistä villapaitakynsistä tykkäsin ja tykkään edelleen. Muistaakseni testailin myös ensimmäisiä kertoa  MoYou Londonin festival-laattaa, jonka sain pikkujoulumiitistä. Harmi vain, kun mattalakka levitti leimat totaalisesti. :(


Ja sitten tuoreimmat epäonnistuneet lakkaukset. Mä tiesin näiden epäonnistuneen jo pohjalakkaa valitessa. Tuo väri ei vain sovi mulle. Ja taisipa olla kaikista huonoin kynsinauhapäiväkin. Eivät tykänneet asetonista yhtään ja sen on näköisetkin. Ei auttanut öljyt ja rasvat pikalääkkeenä.


Toiset aikaiset ystävänpäiväkynnet, jotka ei jostain tuntemattomasta syystä ansainneet omaa postausta.  Värit on siinä ja siinä tykkäänkö vai en. Leimat on muuten Mother Nature 01 laatasta. Tälläiset mitäänsanomattomat.

Oliko näiden julkaisemattomien kuvien joukossa kivoja kynsiä?

Jäikö jostain lakkauksesta jotain kysyttävää mieleen?

Olisiko ollut parempi jättää nämä vain julkaisematta?

 ----

Hoi te instagramin käyttäjät! Nyt minut ja ginan lakat löytää ig:sta käyttäjänimellä @ginatricotpolishes 
Toki vanhakin käyttis @heipyh on täysin voimissaan, mutta uudesta löytyy pelkkiä ginakuvia :)

32 kommenttia :

 1. Sä oot kyllä ihan höpsö! Mä olisin halunnut noista kaikista lakkauksista oman postauksensa!! :o Susikynnet on erityiset kauniit! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etkä ois? :o Apuaa, no niistä ei olis juttua kyllä riittänyt mihinkään asti. Yhtä valitusta vain! Nyt sitä valitusta on vain ihan vähän tiivistettynä. :)
   Susikynnet on kyllä kivat ja hoksasin muuten että niiden kynsien kuu on vähän valottunut :') Hupsista!

   Poista
 2. Minusta tuolla oli monetkin tosi kivat kynnet :) Sulla on rima ihan huikean korkealla ilmeisesti :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa :) Kiva kuulla, että näistäkin löytyy kivoja kynsiä.
   Enkä mä pidä rimaani kovin korkealla. Kynsiä tehdessä ne ei oo vaan tuntunut onnistuneilta, mutta kuten tekstin pätkistä huomaa niin kyllä mä olen niistä tykännyt kuitenkin - ainakin näin jälkeen päin!

   Poista
 3. Kiva kun julkaisit näitäkin, vaikka en mä mitään vikaa lakkauksissa näe! Erityisesti nuo siniset villapaitakynnet on mun mieleen :)
  Mä laitan blogiin aina kaiken (myös epäonnistuneet), koska ei meinaa blogiin riittää materiaalia edes niiden kanssa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että nämäkin kynnet saa positiivisen vastaanoton blogin puolella :) Villapaitakynnet oli kyllä kivat ja jos olisivat vähän vähemmän levittyneet niin olisivat ansainneet isommpan paikan blogissa :D
   Mulla taas on aikaa värkkäillä kynsien kanssa tällä hetkellä, niin tulee kokeiltua ja tehtyä joskus useastikin päivässä erilaisia kynsiä :)

   Poista
 4. Mun mielestä noi on tosi hienoja lakkauksia!
  No, oikei, joissain värivalinnat olisivat voineet olla onnistuneempia, mutta eivät nekään kynnet olleet rumia. Leimaukset kyllä menemään tosi usein pieleen, sitten harmittaa kun kynnet olisivat muuten olleet onnistueet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :o Mie oon ihan ällistynyt näiden kynsien hyvästä "vastaanotosta" :)
   Värivalinnatkin on aivan mielipidekysymys joka asiassa. Jotku väriyhdistelmät sopii hyvin yhteen toisinaan ja toisinaan taas ei :D Ja leimaukset on kyllä herkkiä epäonnistumaan ja niitä ei saa aina nopeasti korjattua uudestaan ilman, että aloittaa kynnen alusta.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että löytyy kivoja lakkauksia näidenkin joukosta :)

   Poista
 6. Susikynnet ja oranssinruskeat on hienoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Susikynnet näyttää olevan suositut! :) Mä tykkäsin noista oranssiruskean väreistä kanssa. :)

   Poista
 7. Susikynnet ja noiden kilpailukynsien nimetön ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kilpailukynsien olemassa oloa, en tosiaan muistanut ennenkuin kuvakansioita aloin selailemaan.

   Poista
 8. Susi, villapaita ja kilpailukynnet on nyt ihan väärässä postauksessa :D musta on tärkeää julkaista blogissa myös epäonnistuneita kynsiä, en tykkää kaunistelluista julkisivuista :) esim tällainen erityispostaus sopii tarkoitukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä itse haluan taas jakaa tänne blogiin sellaisia kynsiä, mihin oon tyytyväinen itse. Toki välillä tulee tehtyä postauksia, joiden on tarkoitus muistuttaa mua, että tee seuraavalla kerralla jotain toisin. :)

   Mutta tälläisiä eristyispostauksia voin jatkossakin tehdä, mikäli julkaisemattomia kuvia vain kertyy.
   Olihan tässäkin melkein puolen vuoden ajalta kerrytetyt eli ei nyt mitenkään paljon siihen nähden :)

   Poista
 9. Samaa mieltä kuin muut, näissä on monia tosi kauniita kynsiä! Susikynnet on aivan ihanat, ei haittaa kuplimiset kyllä yhtään. <3

  VastaaPoista
 10. Näistähän on vaikka kuinka moni tosi upeita :D! Susikynnet, ranskis, joulukisa -kynnet,villapaita ja viiminen on tosi hienoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, onpa monet kynnet sun mielestä kivoja :)

   Poista
 11. Noi on kaikki musta tosi kauniita. o_o Jos olisin itse nuo tehnyt, niin oisin pitänyt jokaista onnistumisena. :D Taitaa olla pieni tasoero.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, kiitti! :o mä en oikein tiiä mitä tähän voisin muuta sanoo :D

   Poista
 12. Samaa mieltä muiden kanssa, näistä on tosi monet oikein hienoja! Susikynnet ja villapaitakynnet erityisesti on nätit. Mikä tekstuuri sulla on noissa villapaitakynsissä? Tosi kivan värinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Helmi :) Tuo hiekkalakka muistaakseni on Dependin 2065 tai sitten se on hopea 2066 joka kuvassa näyttää vähän violetilta.

   Poista
 13. Aika lohduttava postatus "tavallisen" lakkaajan näkökulmasta. Että ei mee aina ihan niinku Strömsössä taitavilla kynsien laittajillakaan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava palata maanpinnalle blogin puolellaki :D Joo, mä en todellakaan onnistu aina ainakaan omasta mielestä :)

   Poista
 14. Siis mitä? Mun mielestä noissa kaikissa on jotain, että olisivat ansainneet ihan oman postauksensa. Mitkään ei ole mitenkään epäonnistuneet. <3

  VastaaPoista
 15. Monet on tosi hienoja, kiva että julkaisit :) Etenkin ensimmäiset susikynnet on vallan herkulliset, harmi, että kuplivat! :/ Mulla tulee satunnaisesti tehtyä ns. fiaskokynsiä, ja niitä en sitten edes kuvaa, ihan vain yleisen ärsytyksen takia :D Toki välillä tulee kuvattua ja julkaistuakin, mutta sellaiset kynnet joilta olen odottanut paljon ja sitten juuri joku päällyslakka pilaa kaiken, tulee poistettua ennen kuin kuvausta ehtii edes ajatella, kun ärsyttää niin paljon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heeeei, kuvaa noita ärsytyskynsiä silloin tällöin! Haluan nähdä niitä :D

   Poista
 16. Kyllä oli kivojakin kynsiä. Tykkäsin sudesta, Kaleidoscope kynsistä ja molemmista, joissa oli sydämiä.

  Mikä lakka tuossa kaleidoscope manissa on tuo oranssi?

  Kiva nähdä tämmöinen postaus. Aina on kiva tietää ettei ole ainut ihminen, jonka lakkaukset ei aina onnistu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sanna :) Mä tykkän itsekin nähdä toisten ei-täydellisiä kynsiä. Kaleidoscopen oranssi lakka on Essencen Gorgeus bling bling.

   Poista