15. tammikuuta 2015

Haaste: Kuivamarmorointi

Tyhmäminätyhmäminätyhmäminä... Valitsin nimittäin melko vaikeen torstaihaasteen aiheen! Kuivamarmointi voi kuullostaa helpota, kun ei tarvitse veden kanssa läträtä. Mutta kyllä mä uittaisin sormiani vaikka kuinka monta kertaa mieluummin vedessä kuin yrittäisin sormen pinnalla tehdä jotain kuviontia! Se menee mun mielestä käsinmaalausalueelle, jota en hallitse ollenkaan. Mä lisäksi valitsin meille yhdeksi väriksi oranssin, koska sitä teki sillä hetkellä mieli kynsille. Sen jälkeen päähän tuli idea, että haluaisin tehdä oranssin päälle mustalla ja valkoisella sydämiä tällä kuivamarmorointi tyylillä... Hulluhan mä olin! Ei kuule tullut kuuloonkaan kun lakkoja sain kynnelle.

Kokeilin kahdelle swatchtikulle miten se homma lähtis toimimaan ja millä työkalulla mun kannattais ryhtyä tekemään kuvioita. Kokeilin ohutta sivellintä pitkänä ja lyhyenä sekä dotting toolia. Lyhyt ohut sivellin kävi mulle tähän pyörökuviointiin parhaiten.


Lakoiksi valitsin kaksi Essencen lakkaa: 186 Polka holga ja 132 Break through. Mulla ei oo mitään aavistusta vieläkään miten tää homma oikeesti toimii. Mulle ei ollut mitään hyötyä muista kuvista taikka videoista mitä löysin. Niinpä laitoin yhden oranssin kerroksen päälle vierekkäin samaista oranssia ja violettia. Ei nyt näytä mitenkään nätiltä, joten seuraavalle kerralle yritän tehdä paremmat lakkavalinnat sekä erilaiset kuvioinnit. Näistä kynsistä on hyvä lähtä kehittymään ^_^ Täältä voit käydä katsoo miten Marina on onnistunut tämän kertaisessa haasteessa :)

Vesi- vai kuivamarmorointi?