13. marraskuuta 2014

Haaste: Vesimarmorointi

Kolme viikkoa sitten viimeksi ollaan tehty haaste-torstaita. Normaalistihan me julkaistaan/tehdään tämä haastejuttu Marinan kanssa kahden viikon välein, mutta nyt aikataulut ym. sekoitti vähän pakkaa. Siirrettiin sitten viikolla koko juttuja, jotta viikonpäivä edes pysyy samana. :) 

Tämän kertaisen aiheen päätti Marina, joka on viimeksi kaksi vuotta sitten kokeillut vesimarmorointia. Mulle se on vähän tutumpaa ja sitä on aina silloin tällöin tullut kokeiltua. Mutta tässä koristelutyylissä harjoittelu ei ole ollenkaan pahasta, jos olette huomanneet asia ;)


Lakkahyllystä tällä kertaa ensimmisenä silmiin hyppäsi Opi Amazon..Amazoff. Sille täytyi valita pari marmorointikaveria, joiksi valitsin Flormarin Wet Look WL02 ja WL03. Puolessa välissä marmorointirenkaita tehdessä huomasin, että eihän tuo vihertävä minttu oikein peitä eikä sovi yhteen Opin kanssa. Seppälän Mint way lähti vielä neljänneksi kyytipojaksi muiden seuraan.


Tälläiset on puolikiireessä tehdyt vesimarmoroinnit. Peukun kuviointi (juurikin tässä kuvauskädessä) onnistui kivasti lukuunottamatta kärkiosumaa kiponreunaan sieltä pois nostaessa. Ja mä en ikinä muista tehdä palluroita marmointiviivojen keskelle vaikka on ollut aikomus monta kertaa :D Nyt kun kirjoitin sen, luulen muistavani seuraavalla kerralla..saapa nähdä ;)

Nyt menkää taas kurkkimaan Marinan toiset vesimarmoinnit - ->

19 kommenttia :

 1. Värit on niin ihanat. I love minttu... <3

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos ü
   Öö, tarkotan siis tota.. että dottarilla tehään pilkkuja tuonne väleihin. Ne näyttää mun mielestä niin kivoilta ja antaa ihan erilaisen näkökulman koko marmorointiin sitten :)

   Poista
  2. Mun täytyykin tutkailla tuota asiaa :)

   Poista
 3. Ihanat värit ja marmoroinnit! Nuo Wet Lookit on kyllä huippuja marmoroinnissa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Anni :) Ne kyllä toimii siinä hommassa hyvin! :)

   Poista
 4. Tosi hieno marmorointi! :) onks toi yks väristen kynsien lakka nyt siis konen lakka?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Johanna! :)
   Joo, toi minttuinen kone WL02. Se olikin ihan unohtunut mainita postauksessa. Hyvä kun kysyit! :)

   Poista
 5. vauu miten hieno marmorointi! :)

  VastaaPoista
 6. Kauniit! Rakastan noita sävyjä :)<3

  VastaaPoista
 7. Upeat -ja väritkin on tosi mieleiset:)

  VastaaPoista