11. syyskuuta 2014

Haaste: Antin valinta

Tämän viikon aiheen haasteeseen meille valitsi vuorostaan Marinan mies Antti. Mä pelkäsin näitä miesten valitsemia haasteita siitä asti, kun saatiin idea tämän toteuttamisesta. Joonaksen valitsemat kynnet tehtiin jo useampi viikko sitten. Mutta Anttipa valitsi meille astetta haastavamman. Tästä linkistä löytyy alkuperäinen kuva, jota meidän piti siis matkia mahdollisimman hyvin.

Ensimmäinen asia minkä hoksasin oli, että eihän mulla ole mustaa tai muuta tummaa graffitilakkaa. Ainoa väri oli hopea, minkä hyllystäni löysin, mutta en mä sitä voinut laittaa näihin. Koska mulla ei ollut graffitilakkaa, tein pohjan elmukelmulla töpöttämällä eli toisin sanoen kuivamarmoroinnilla. Näin pääsin mielestäni parhaiten lähelle alkuperäistä ideaa. Ja voi että, miten iloinen oli kun muistin omistavani valkoinen nail art kynän. Helpotti suunnattomasti noiden pienten, ohuiden kuvioiden tekemistä. 


Kuvissa pohja tulee paljon enemmän esiin kuin luonnossa. Eli näyttää aika vaaleilta vaikkei sitä olekaan. Silmät ovat aivan kamalia, mutta koska tämä on haaste-torstai, täytyi mun yrittää maalailla niitä kynnelle alkuperäisistä kynsistä poiketen. Kiinalaisiin merkkeihin oon tosi tyytyväinen, vaikka kynän neste lähti vetäytymäänkin kynneltä välillä.  Mutta onnistuin mielestäni hyvin haasteen vaikeuteen vedoten :)


Huhhuh, jälleen oon yksi haaste takana! Nyt taas alkaa päässä pörräämään seuraavaan haasteeseen ideoita.. ;) Nii ja muistakaas jälleen käydä Marinan blogissa katsomassa hänen versio miehensä valitsemistaan kynsistä.

14 kommenttia :

 1. Wau! Onnistuit todella hyvin! Paljon paremmat kun alkuperäiset!

  Olis kanssa ite tarvinnu maalata noi silmät eikä käyttää valmiita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Mua vain harmittaa tuo pohja vähäsen näin jälkeen päin. :)
   Mä olisin varmasti käyttänyt myös valmiita silmiä, jos niitä vain omistaisin :D

   Poista
  2. onneks et omistanu, koska noi silmät on paljon paremmat. Koitin maalata niihin valmiisiin hieman punaista mut voi kauhistus kun niist tuli rumat :D

   Poista
 2. Nää on kyllä niin hauskat... :D Tykkään!
  Ps: Mää voin valita teille seuraavat haastekynnet... :P Hihi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Kiva kuulla, että aiheuttaa jonkinlaista reaktiota edes :D Ja positiivistä vielä :)
   Pistetään asialistalle, ei huono idea ü

   Poista
 3. Hienosti ratkasit ton graffitilakan puuttumisen :) silmät tosiaan on kamalia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tuo loppujen lopuksi kovin paljon eroa alkuperäisestä mun mielestä :) Jos oisin vielä malttanut olla tuputtamatta mustaa pois noin paljon niin olis ollut kivat :)

   Poista
 4. Sä onnistut aina niin hyvin näissä haasteissa! Nuo sun kynnet on jopa hienommat ku alkuperäset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, ihana kuulla! <3 Kiitos Roosa :)

   Poista
 5. Oon samaa mieltä kuin edeltävät, hienommat on ku alkuperäset! :)

  VastaaPoista