11. syyskuuta 2014

Haaste: Antin valinta

Tämän viikon aiheen haasteeseen meille valitsi vuorostaan Marinan mies Antti. Mä pelkäsin näitä miesten valitsemia haasteita siitä asti, kun saatiin idea tämän toteuttamisesta. Joonaksen valitsemat kynnet tehtiin jo useampi viikko sitten. Mutta Anttipa valitsi meille astetta haastavamman. Tästä linkistä löytyy alkuperäinen kuva, jota meidän piti siis matkia mahdollisimman hyvin.

Ensimmäinen asia minkä hoksasin oli, että eihän mulla ole mustaa tai muuta tummaa graffitilakkaa. Ainoa väri oli hopea, minkä hyllystäni löysin, mutta en mä sitä voinut laittaa näihin. Koska mulla ei ollut graffitilakkaa, tein pohjan elmukelmulla töpöttämällä eli toisin sanoen kuivamarmoroinnilla. Näin pääsin mielestäni parhaiten lähelle alkuperäistä ideaa. Ja voi että, miten iloinen oli kun muistin omistavani valkoinen nail art kynän. Helpotti suunnattomasti noiden pienten, ohuiden kuvioiden tekemistä. 


Kuvissa pohja tulee paljon enemmän esiin kuin luonnossa. Eli näyttää aika vaaleilta vaikkei sitä olekaan. Silmät ovat aivan kamalia, mutta koska tämä on haaste-torstai, täytyi mun yrittää maalailla niitä kynnelle alkuperäisistä kynsistä poiketen. Kiinalaisiin merkkeihin oon tosi tyytyväinen, vaikka kynän neste lähti vetäytymäänkin kynneltä välillä.  Mutta onnistuin mielestäni hyvin haasteen vaikeuteen vedoten :)


Huhhuh, jälleen oon yksi haaste takana! Nyt taas alkaa päässä pörräämään seuraavaan haasteeseen ideoita.. ;) Nii ja muistakaas jälleen käydä Marinan blogissa katsomassa hänen versio miehensä valitsemistaan kynsistä.