27. heinäkuuta 2014

Gina Tricot - 02 Formula one, 114 Rose glitter and 116 Cream

Voisin melkein sanoa, että oon löytänyt todella hyvin kirkkaan punaisen ja se on tämä Ginan Formula one. Lisäksi olen tietämättäni etsinyt luonnon-/kermanvalkoista lakkaa ja Cream saa hoitaa sitä tehtävää lähes oikean sävynsä ansiosta.

02 Formula one - väri mätsää täydellisesti Coca-colan punaiseen. Ehkä himpun verran oranssihtava, mutta todella vähän. Kynsillä kaksi kerrosta, mutta pientä läpikuultavuutta havaittavissa valon osuessa tietyssä kulmassa.


116 Cream, kermanvärinen kolmella kerroksella peittävä creme. Pullossa näkyy peintä hohtoa, jota ei kynnellä suoraan näe, mutta antaa mielestäni vähän kiiltoa.

  
114 Rose Glitter. Lakassa on isoja kultaisia hexglittereitä, puuterin värisiä pienempiä hexejä sekä pienen pientä (holo)glitteriä. Pullossa näyttää kokonaan kultaiselta glitterlakalta. Alla olevassa kuvassa on lakkauksen päällä Opin matta päällyslakka ja pohjalla edellä esiteltyä Cream.


Nyt on esitelty vasta toinen glitterlakka. Ne on mulle jotenkin ongelmallisia ja yritän välttää niiden laittamista kynsille. Ongelmaa pahentaa se, että pyrin löytämään aina sopivan tpohjan muista esiteltävistä Ginan lakoista. Mutta musta taitaa tulla näillä näkymin näkymään useamman lakan pohjana, jotta glitterit tulevat kivasti esiin. :)

8 kommenttia :

 1. Kivoja lakkoja. Tuo glitter on nätti. :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis yhdistelmä tuo kerma ja ruusuglitteri! Pitää ehkä olla menemättä Ginaan tai voi vahingossa tarttua nuo mukaan :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon sitten osannut oikeat värit mätstätä yhteen :)
   Toivottavasti noita vielä löytyy Ginoista, että säki saat! :o

   Poista
 3. Cream ja glitteri ja glitteri on täydellinen yhdistelmä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva ku tyksit yhdistelmästä :) Molemmat pääsee kivasti esiin :)

   Poista