1. huhtikuuta 2016

Maaliskuun kynnet

Mitä ihmettä? Mä aivan säikähdin tänä aamuna lukulistaa selatessa, että joko uusi kuukausi on vaihtunut enkä oo muistanut tehdä tätä omaa kuukauden kynsikoostetta. Koko maaliskuu meni aivan hurjaa vauhtia, kun koulussa alkoi järkyttävä tenttiputki + käytännönharjoitukset päälle. Voin sanoa tällä hetkellä olevani hieman poikki. Nyt ne on kuitenkin ohi ja viiden viikon "kevyt" työharjoittelu alkaa hoivaosastolla.Kuudet kynnet kerkesin julkaista tänne blogin puolelle. Muutamia kynsiä on luonnoksissa odottamassa, kunhan kerkeän niihin jotain kirjoittelemaan. Jospa huhtikuu täällä blogissa ei olisi täysin hiljainen. Nyt aloitan kunnon rentoiluviikonlopun!
Ootteko joutunut aprillipilojen kohteeksi? 

6 kommenttia :

 1. Ohhoh, mitä upeuksia! Hyvin sä oot tahtia pitänyt kiireistä huolimatta :) Mä rakastuin heti noihin tokiin, pitääkin käydä kurkkimassa tarkemmin niitä kun oli jääneet välistä :)

  Ps. Mua ei onnistuttu jäynäämään mutta miehelle onnistuin juksaamaan että eräs sukulainen olisi tulossa meille asumaan parin viikon päästä viikoksi putkitarkastuksen takia... Vähän aikaa katselin sitä kauhistunutta katsetta ("goodbye social life") ennen kuin paljastin tarinan aprillipilaksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nena ♥ Noi tokat on kyllä munkin lempparit näiden joukosta :)

   Aika hyvä jäynä! :D

   Poista
 2. Ihania lakkauksia :) omaksi lemppariksi taitaa nousta tuo 6.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! :) Kutosen vihreys on kyllä näpsäkkä.

   Poista
 3. Kolmannet ja neljännet on aivan ihania (:

  Iskä yrittää joka vuosi jollain pienellä huijata, mutta en enää usko sitä ollenkaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Sä osaat jo varautua noihin huijauksiin. Sun vuorostaan pitää isälles keksiä hyviä jäyniä ;)

   Poista