6. helmikuuta 2016

(M)ilveilyä

Otsikkokin jo viittaa mun suhteesta näihin "helppoja käyttää"- Milv-siirtokuviin. Itse en ole ollut muistaakseni yksienkään koko kynnelle tarkoitettujen tarrojen/siirtokuvien ym. ystävä. Kynsissäni on sen verran kaarevuutta, että väkisin johonkin kohtaan tulee ryppyjä. Väkisin tulee ilveiltyä näitä laittaessa että pahoila rypyiltä vältytään. Monet kuviot onneksi antaa vähän helpotusta ettei ne rypyt niin erotu kuten näissä kukkakuvioissa. 

Otin härkää sarvista kiinni ja halusin harjoitella Milvien käyttö todenteolla ja lätkin yksi ilta niitä 
joka kynnelle. Ja joo, kyllähän mä ne sain kynsille - osan paremmin ja osan vähän huonommin. On muuten tympiää homma putsata ylimääräistä kuviota pois kynsien reunoilta. En uskalla leikata kuvia valmiiseen muotoon sillä ne olisi satavarmasti liian pieniä sitten tai liian isoja jolloin leikkaaminen on ollut ihan turhaa. 


Saatoinpa tilata muutaman uudenkin arkin näiden kynsien jälkeen. Oon jostain syystä hurahtanut vähän tälläisiin kukkakuviin kynsillä. Ihan eri meininki kynsillä kuin pelkillä lakoilla. Ihanaa vaihtelua :) 


20 kommenttia :

 1. upealta näyttää nuo kukkakuviot kynsillä :) Itse ahdistun jo ajatuksestakin koko kynnen tarrasta tai siirtokuvasta. Ne on vaan niin hankalia. Hyvin olet onnistunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silloin tällöin itse rohkaistun ja uskallan käyttää niitä. Mutta täytyy kyllä muiden mukana myöntää, että milvit on ehkä parhaimman käytöksen omaavia siirtokuvia :)

   Poista
 2. Multa löytyy MILV:in siirtokuvia varmaan joku 21 arkkia :DD hups.. vähän hurahdin näihin. Mullakin on aika kaarevat kynnet, mutta oon kyllä kokenu nää helpoiks ja anteeksantaviks. Vaikka kynnelle laittaessa tulee muutama pieni ryppy, niin päälyslakka on hävittäny ne. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho!! :D Mulla taitaa olla alle kymmenen vain.. Käyköhän näiden kanssa sama kuin normaalien waterdecalsien ettei niitä raaski koskaan käyttää..jospa ei :)

   Poista
 3. Omg aivan upeat kynnet! <3
  xoxo Mella

  VastaaPoista
 4. Oi miten ihanat! Määki tahon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos :) Hyvä merkki, jos joku muukin haluaa samanlaiset :D

   Poista
 5. Onpa kyllä suloiset kukkaset! ♥

  VastaaPoista
 6. Ai että miten näyttävät. <3 Todella kauniit! Mua kanssa ärsyttää se siivous reunoilta.. Tuntuu ettei se irtoa millään? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos on laiskalla päällä niin ei muuta kuin milvit kynsille ja menoksi!
   Joo, ne jää sellasiksi pikkusiksi töhniksi kynnen reunoille. TODELLA ärsyttäviä :D

   Poista
 7. Nää on mun yhet lemppari MILVit mutta on vielä aika "käsi" niiden asentamisessa. Näyttää niiin ihanille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olispa mulla pitkät ja näyttävät kynnet, että nämä milvit mahtuisi kokonaisuudessaan kynsille :) Mutta pienikyntisenä saa enemmän yhdestä arkista irti ;)

   Poista
 8. Ihanat Milvit, niin kauniit kukkakuviot ja värit! Mä en oo oikein onnistunut noiden siirtokuvien kanssa koskaan, mutta onneks niitä voi ihailla muiden kynsillä :). Ja jos en nyt ihan väärin muista, niin näin sun tekemät upeat kynnet tän vuoden ekassa Nail It! -lehdessä, onnittelut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on kyllä hankala käyttää.. kunpa joku keksisi jonkun näppärän tavan ne laittaa :D
   MITÄ? Ootko aivan tosissaan? :D Mistähän mä saisin sen lehden hyppysiini...

   Poista
  2. Joo kyllä mä ihan tosissani oon :). Mä löysin itse ton lehden Tampereen Sokokselta, että varmaan kaikista Sokoksista lehti olis saatavilla.

   Poista
 9. Ihanat! Mulla on 1 arkki Milvejä, mut en oo vielä uskaltanu koittaa niitä :D

  VastaaPoista