29. helmikuuta 2016

Leopard ruffian

Oon kulkenut päiviä ilman lakkoja, sillä meillä koulussa ei käytännönharjoitustunneilla toivota olevan lakkaa kynsillä koska työelämässäkään sitä ei useimmiten sallita lähihoitajana. Käsidesiä on kulunut ja käsissä sen kyllä tuntee ja kynsinauhoissa.. Loppuviikon on enää vain teoriatunteja ja ensi viikko on hiihtoloma niin pääsee antamaan elvytystä kynsille :D

Ideat on ihan jäissä, joten surffasin Pinterestiin ja sieltä bongasin nämä kynnet. Pitkästä aikaa lainasin idean suoraan muiden kynsistä. Mukavan helpottavaa välillä. 


En muista milloin viimeksi olisin tehnyt ruffian-koristelun kynsiin. Jonkinlaisella to do -listalla sellaiset on ollut mutta mitään kivaa väriyhdistelmää tai tekniikkaa en ole keksinyt ennen kuin törmäsin tähän leopardi-ideaan. 


En valinnut pohjalle puhdasta valkoista vaan kermaisen Gina Tricotin Creamin, jonka voin sanoa olevan yksi kauheimmista Ginan lakoista koostumuksellaan. Herkästi kaljuuntuva ja suht tasaiseen peittävyyteen tarvitsee kolme kerrosta. Mä selvisin kuitenkin kuvauskäden kanssa kahdella kerroksella mutta toiseen laitoin ohuen kolmannen. Täplillä peitin ne kamalimmat tummat kaljukohdat. Ruskeat täplät on Gina Tricotin Caramel putelista ja mustat reunat on maattu akryylimaalilla. Testasin muuten piCutre pOlishin #10 sivellintä näissä. Aika kiva oli :)


Nämä on mun mielestä tyylikkään neutraalit. Juuri tälläisiä kynsiä tarvitsin tähän väliin. Kannatti käydä pyörähtämässä Pinterestissä pitkästä aikaa sillä muutaman muunkin kivan kynsikuvan pinnasin talteen. :) 

Tykkäätkö vai et? 

28 kommenttia :

 1. Tosi nätit. Ehkä kaunein mahdollinen tapa tehdä leokoristelut ja tosi huoliteltua jälkeä vielä:)

  VastaaPoista
 2. Todella näyttävät. :) Yhdet upeimmista!

  VastaaPoista
 3. Niin ihanat, tahtoisin nämä itselleni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina mukava kuulla, jos joku huolisi kynnet myös itselleen! :) KIITOS ♥

   Poista
 4. Tykkään kuin hullu puurosta! Siistiä jälkeä ja erittäin tyylikäs lopputulos :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tintti! Mukava saada tälläistä palauetta :)

   Poista
 5. Tykkään todella paljon! Tosi tyylikkäältä näyttää leopardipilkut näin aseteltuna :) pitääkin pistää tåmä korvan taakse ja koittaa seuraavan kerran kun teke mieli tehdä leopardipilkkuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä oli kyllä tosi kiva. Mäki oon tehnyt vaikka miten päin näitä pilkkuja ja tämä on ehdottomasti nätein versio ollut niistä kaikista :)

   Poista