26. lokakuuta 2015

Pieces kynsilakkasetti (arvonta)

Viime viikolla sain ihanan yllätyspaketin Mick'sin teamiltä Oulusta. Tyypit olivat lähettäneet mulle muutamia uusia kynsilakkoja ja myös teille lukijoillekin jotain :) 

Paketista paljastui syksyn uusi kynsilakkasetti. Kävin verkkokaupassa tutkimassa, että näitä settejä löytyy neljää erilaista hintaan 8,95€/setti. Paketissa on kolme lakkaa: creme, glitter ja shimmer. Mä en oo muuten koskaan ostanut itselle tälläsiä lakkasettejä, joissa lakat sopii keskenään yhteen. Joten intopiukeena tein tälläiset kynnet, joissa käytin kaikkia lakkoja. 


Tuo sininen creme oli peittävää ja yhdellä kerroksella selviää vallan. Parannella voi toisella ohuella kerroksella mikäli tarve vaatii. Jäänsininen shimmer tai miksiköhän tuota oikealla nimellä kutsutaan, peitti vaihtelevast 2-3 kerroksella. Tuputtelin meikkisienellä glitteriä noiden jäänsinisten kynsien päälle. Pariin kynteen testasin myös Mi Vinyls Stencil X vinyyleitä ja tällä kertaa tuputin meikkisienellä päälle niin johan onnistui. 


Mick's lahjoitti teille ihanille lukijoille arvottavaksi samanlaisen sinisävyisen lakkasetin ja minähän arvon. Aikaisempien kommenttien perusteella moni teistä ei ole ennen nähnyt tai kokeillut Piecesin kynsilakkoja, joten tässä yhdelle mahdollisuus päästä kokeileen. :)

Osallistut arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen 31.10 mennessä, onko Piecesin kosmetiikka teille tuttua? Jätä myös sähköpostiosoite, jotta saan voiton sattuessa kohdallesi sinuun yhteyden. Voit myös osallistua lähettämällä vastauksen sähköpostitse osoitteeseen somethingwrong@live.fi.


*Lakat saatu blogiin esiteltäväksi ilman vaatimuksia. Tekstit ja linkit oon itse kirjoittanut ja teille avuksi laittanut.

3 kommenttia :

  1. Hih, sun blogissa vasta törmänny merkin kosmetiikkaan... :)

    VastaaPoista
  2. Tosi kivat kynnet! Mulla oli just ideana käyttää noita samoja vinyylejä niin, että alla on vaaleapohjainen glitterlakka. En ehtinyt sitä vielä toteuttaa, mut täytyy ottaa kokeiluun, näyttää kivalta niin kuin ajattelinkin! Mä en osallistu arvontaan, vaikka kivannäköinen setti onkin. :)

    VastaaPoista
  3. Love the polish combination and design you made and you have a super cute hamster. I had a lot when I was younger and some guinea pigs too. :)

    VastaaPoista