11. lokakuuta 2015

Mi Vinyls Lined dots

Mun viikonloppu sujui lepposasti leffoja katsoessa. Lauantai oli animaatioille pyhitetty ja sunnuntai komedioille eli mun lempparigenreille. Kuvittelin pitäväni kynsivapaa viikonlopun mutta enköhän löytänyt leffojen välissä tieni lakkauspöydän ääreen. Mitään vaikeampia maneja ei tehnyt mieli tehdä ollenkaan, kun aivot oli jo asetettu narikka-moodille. 

Mulla on pöydällä vielä aimoannos erilaisia vinyyleitä, joita sain Mi Nailsiltä testiin. Täytyy myöntää, että mun pää on lyönyt joka kerta tämän "pilkut rivissä" arkin kohdalla tyhjää. Ei minkäänlaista ideaa miten kyseisiä vinyyleitä voisi järkevästi hyödyntää kunnes tänään halusin ottaa härkää sarvista kiinni.


Olin unohtanut kuinka sievän värinen tuo vaaleanminttuinen Flormarin WL02 oikein on. Piti ottaa siitä aivan yksityiskuvatkin koneelle talteen. Partneriksi valitsin sille toisen sievän yksilön: Piecesin Cabbagen.
En ole ennen muuten käyttänyt vinyyleitä niin, että olisin jättänyt niitä kynsille. Syy on aina ollut siinä, että ne on ollut ylipitkiä kynsille enkä oo laiskana jaksaa leikkaamaan niitä sopivan kokoisiksi. En oo myöskään koskaan ostanut sellaisia pieniä esittäviä kuvioita. En varmaan olisi tilannut tätä lined dots -arkkia itse, koska pidän kuvioita hankalana. Pisin kuvio mahtui juuri ja juuri poikittain kynnelle. Toiset kuviot näyttää jotenkin tyhmiltä. Pienet yksinäiset kuviot on kivoja, niistä tykkäsin tässä arkissa :) 

Mitä te tykkäätte tästä vinyyliarkista? 

9 kommenttia :

 1. Nämä on kyllä hienot! Mulla on huomenna tulossa postaus samasta arkista. Hauska nähdä aina miten eri tavalla ihmiset näitä käyttää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oho, jännällä ootan miten sä oot tätä käyttänyt :)

   Poista
 2. Kekseliästä sekä kaunista, multakin taitaa löytyä pätkä tota vinyyliä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Vinyylit on siitä kivoja, kun niitä voi käyttää monella eri tavalla :)

   Poista
 3. Kyseinen arkki vois kyllä tuottaa itsellänikin porpleemaa :D
  Mutta nätit kynnet olet tehnyt ^.^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Joo, ei kyllä ollut selvimmästä ja helpoimmasta päästä nämä.

   Poista
 4. Ohhh, green nail, my favorite ones! The nail art is interesting. I love how you combined the shapes and shades on your nails!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Mint is one of my favorite color on the nails

   Poista
 5. Loistoidea näiden vinyylien hyödyntämiseen! Todella nätti lakkaus :)

  VastaaPoista