9. lokakuuta 2015

Gina Tricotin syysuutuudet osa 1

Kun sain tietää, että Gina Tricot myymälöihin oli tullut uusia lakkoja myyntiin, kerkesin odottaa monta päivää ennen kuin ne tulivat verkkokauppaan myyntiin. Maanantaina laitoin tilauksen menemään ja torstaina ne saapui matkahuoltoon. Yhden (Petrol green) uusista lakoista jätin tilaamatta sillä kotiutin 9 muuta ja niistä kaikista sai sopivasti sen alennuksen. Olihan näissä oma hommansa yhteen putkeen swatchata kaikki mutta onpahan tehty. Jospa näistä olisi jollekin hyötyä lakkojen valinnassa. :)

Emerald - hyvin tumma smaragdin vihreä shimmerlakka. Shimmerin huomaa vasta, kun valo osuu kynteen.  Kynsillä kaksi kerrosta.


Deep blue - tumman sininen creme. Koostumus oli vähän liian paksu mun makuun, sillä lakkaa sai ottaa sutiin normaalia enemmän, jotta sai levitettyä nätisti. Kynsillä kaksi kerrosta.


Kobolt shine - sininen shimmerlakka, josta heijastuu vähän violettia. Koostumus oli ohutta, jonka takia kerroksia tarvitsee 2-3 niiden paksuudesta riippuen. Mulla kynsillä kaksi kerrosta.


Gun metal - rusehtavan harmaa creme, jossa seassa pinkkiä shimmeriä. Shimmer näkyy kynsillä heikosti mutta näkyy kuitenkin. Kynsillä kaksi helppoa kerrosta.


Matte rock - ei ole nimestä päätellen mattalakka vaan runsaasti hopeista hitulaa sisältävä harmaa lakka. Pinta jää karhean tuntoiseksi, jonka takia se on varmaan mataksi nimetty. Kynsillä kerroksia kaksi + päällyslakka. Tämä oli ehdottomasti suosikkini näistä.


Kelpuuttaisitteko yhtäkään näistä lakoista itsellenne? Yllätyin, kuinka hyvin kaikki peitti eikä katastrofaalisia koostumuksiakaan löytynyt. Kakkos osa ilmestyy myöhemmin tänään. 

18 kommenttia :

 1. Matte Rock miellyttää kyllä eniten omaakin silmää, se saattaa ehkä muuttaa joskus myös mun kotiin. :D

  VastaaPoista
 2. Love, love, love the finish of these polishes! Great swatches dear!

  VastaaPoista
 3. Matte rock, kyllä kiitos :). Emeraldia mietin myös vielä. Tosi harhaanjohtava tuo mattanimi. Sen takia en ostanut, kun en halunnut enää tällaista mattana. Pöh ja puh. Onneksi sä teit nää kuvat niin näki tuonkin livenä. Kiitos muru <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emerald on kyllä kaunis, jos tykkää tuollaisista syvänvihreistä lakoista. Itellä niitä ei tuu kyllä laitettua kynsille. Mielummin laitan ihan perus mustan kuin vähän sinne päin näyttävän :D

   Poista
 4. Matte Rock on minunkin suosikkini näistä, eikä Koboltin sininenkään ole hassumpi.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kobolt shine oli kynsille kyllä jännä, kuvissa se jännyys ei niinkään näy. :)

   Poista
 5. Matte Rockin kävin jo hamsteroimassa viikolla, samoin kurpitsan ja jonkun kolmannen jonka nimeä en muista :) Kivoja lakkoja ja kuvia :)

  VastaaPoista
 6. Matte Rock on kyllä upea. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä tykkää tosi moni näköjään :)

   Poista
 7. Kiitos kun aina postaat nämä GTn uutuudet, menis iteltä varmaan aina muuten ohi hienouksia! Tarvii käydä pyörähtämässä Ginalla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiva kuulla että näistä hyödytään! ^_^

   Poista
 8. Wau, tuo Matte Rock! Vitsit mikä herkku <3

  VastaaPoista