14. elokuuta 2015

Pikakynnet viikonloppuun

Tulin ihan pikaisesti jakamaan nämä ei-niin-ihmeelliset kynnet, ennen kuin lähden elukkavahtiin viikonlopuksi. Eilen kävin postista hakemassa paketin Kikolta ja paketista paljastui tämä ihana minttuinen Mint lakka. Se oli saatava hetimiten kynsille. Enkä myöskään ole kerennyt testata tuota mustaa Dance Legendin Gothic Veil lakkaa, jonka tilasin taannoin Mi Nailsiltä voitetulla lahjakortilla. 


Kaksi uutuuslakkaa kahdella kerroksella kynsille (DaLea olisi pitänyt laittaa kolmas kuvissa paljastuvien kaljujen kohtien vuoksi) ja mintun päälle kerros vielä China Glazen Fairy dustia yhtenäisyyttä hakemaan. 

Olisin laittanut pariin kynteen kivat atsteekkisiirtokuvat, jotka sain ylläripaketista BPS:sta. Ne kuitenkin paljastui lopulta valkopohjaisiksi, joten jätin välistä niiden laiton tällä kertaa.

Haluaisitteko muuten jonkinlaista postausta lakoista joita tilasin Kikolta?

14 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Tuo on. Onneksi nappasin tilaukseen mukaan :)

   Poista
 2. Ihanat kynnet! Ehdottomasti postausta Kikoista, kiitos tänkjuu :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jebou! Ens viikolla yritän keretä värkätä jonkinlaisen :)

   Poista
 3. Ihanat lakat! :) Kikoista ois kiva kyllä lukea postausta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kyllä tykkään! :)
   Kikopostaus tulossa!

   Poista
 4. Kyllä, postaus Kikoista ja etenkin siitä, millaisia ne on lakata! :) Sulla on aina niin ihanan siistit lakkaukset. Nämäkin kynnet on siksi tosi kivat, vaikkakin yksinkertaiset. On myös taito olla lakkaamatta liikaa kaikkea, se kun yleensä on mulla ongelmana ja sitten alkuperäinen suunnitelma menee mönkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei joo, kiitos ideasta. Mulla ei olekaan ennen näitä ollut kuin kolme Kikoa niin voisin vähän mielipidettäkin kirjoittaa. Ehkä jotain swatchejakin. :)
   Mulla yleensä on aika se rajoittava tekijä. Joskus tykkään suunnitella siinä samalla kun teen kynsiä (yleensä sekasorto) tai sitten etukäteen etsin ideaa kynsille muista kynsikuvista. :)

   Poista
 5. Yksinkertaiset lakkauksetki on niin kauniita, kuten nämät.

  VastaaPoista
 6. Oi miten nätti yhdistelmä! Ja tuo Gothic Veil on upea ♥

  VastaaPoista