6. elokuuta 2015

Kultainen folio

Testailin kesän ensimmäisenä oikeana hellepäivä eli viime keskiviikkona Mi Nailsiltä tilaamiani tatuointeja. Valikoin ranteeseeni siron kultaisen ketjun, joka näyttää tällä hetkeltä hyvin rapistuneelta. No tästä korutatuoinnista inspiroitunena himosin kynsillekin kultaista. 

Pitkään pitkään aikaa en ole foliota käyttänyt. Taisi edellinen kerta olla mun ja Marinan haasteen aikaan viime lokakuussa! Ja tulipa testattua itselle samalla jotain uutta. Nimettömän ranskis on pelkkää foliota. Ranskistarrojen avulla sivelin kynne kärkiin folioliimaa ja länttäsin foliot kiinni. Ihan hyvin onnistui ja taidan toistamiseenkin tätä ideaa käyttää :) 


Kultaiselle foliolle valikoin kaveriksi takuuvarman mustan. Mustan päälle töpöttelin foliota myös ja ai että näytti hyvälle. Tuo ranun musta viiva oli viime hetken päähänpisto, mistä en ole varma kadunko. Ei oikein ollut sivellin händlingissä ja läheltä katsottuna näyttää vähän rumalta. Eli katsellaan kaukaa niin kaikilla on parempi mieli :)


Nämä foliokynnet meni ehdottosti kärkeen mun foliokynsissä, joita oon tehnyt. Värivalinnat osui nappiin jajaja niin. Itse tykkään mutta tykkäätkö sää?

16 kommenttia :

 1. Tykkään! Tahtoo kans tällaiset :). Ihana yhdistelmä musta ja kulta plus ranskin keventää kokonaisuutta sopivasti. Nappi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustan ja kullan yhdistelmä on mun mielestä aina tyylikäs :)
   Mä en oikein oo varma tykkäänkö tälläsistä sekalaisista kynsistä, että on monenlaista tyyliä. Mutta sitten en taas tykkää, että kaikki on samanlaisia :D

   Poista
 2. Todella tyylikkäät ja upeat! Rajaukset sopii myös mun mielestä tohon, niin on joka kynnessä vähän mustaakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olis voinut rajauksetkin tehdä tarrojen avulla. Olisi voinut tulla nätemmät :) Kiitos kuitenkin!

   Poista
 3. Tykkään todellaki! Tosi upea ja elegantin näkönen lopputulos. <3

  VastaaPoista
 4. Tykkään! :) Itselläkin oli viime viikon kädessä tatuoinnit, melko kamala oli näky jo loppuviikosta. Pitäisi varmaan ensi kerralla raaputella jo ajoissa pois :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäilet <3
   Mulla ei pysynyt kuin ihan pari päivä vaan ku kuluvat samantien pois. :D

   Poista
 5. Upeat kynnet ♡
  Mie olen kerran taistellut folioiden kanssa ja luulen, etten enää ikinä tule tekemään sitä toista kertaa ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanne <3
   Ei foliot mun mielestä oo mitenkään vaikeita käyttää :o Tai riippuu aivan minkälaisen lopputuloksen sitä oikein haluaa :)

   Poista
 6. Voi vitsit miten upea lakkaus! Oikein kuninkaallisen oloinen ♥ ♥

  VastaaPoista