3. elokuuta 2015

Abstract waterdecals

Mulla on varmaan koko kesän pyörinyt pöydällä ja laatikossa Born Prettyltä tulleita testituotteita, joita en oo saanut aikaiseksi testata. Nyt kuitenkin otin härkää sarvista kiinni ja testailin paria tuotetta. Toisesta voit käydä lukemassa facebookista ja toisesta kerron tässä.


Nämä waterdecalit tuli testipaketin mukana pyytämättä. He kyllä pyysi mua tekemään niistä arvostelun ja olin hiukan ja oon kyllä edelleen vähän vastaan tälläistä toimintaa. Sähköpostirumbaa tuli vaihdettua mutta tuntui etteivät he halunneet ymmärtää mitä tarkoitan. Jos heillä on tapana ollut, että bloggaaja saa itse valita testattava tuottensa, miksi mukaan pitää tunkia lisää tavaraa ja pyytää niistäkin arvostelut. Ajattelin kuitenkin näiden olevan tavallisia decaleita, jotka sai vuoronsa tällä kertaa, jotta saisin nämä käytettyä.


Kaiketi decalit toimi hyvin, enkä saanut niitä edes ruttuun. Hyväkäytöksisiä siis. Tuo oranssin punainen lakka on Opin  - Toucan do it if you try ja glitterit poimittu Opin I Snow You Love Me lakasta. Decalien alla Ginan valkoinen.

36 kommenttia :

 1. Ylimääräsiä juttuja joo saatu täälläkin pyytämättä.. tai siis yks sähköposti sisälsi kysymyksen et haluunko tuotteita, ja heti perään lauseen et ollaan lähetetty laatat tästä tähän. Eipä siinä muuten mitään ku ne pyöreet on ihan hyviä, mutta kun enimmät niistä ei ollu yhtään mun tyylisiä ja jäis sen ekan testin jälkeen käyttämättä.. saa nähdä monta laattaa tulee kun yhdestä esitin toiveen, ja sain sit stampereista sain valkata haluamani lisäks.. tulispa ny ees nättejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliko sulla siinä viestissä sitten, että voisitko tehdä niistä ylimääräisistäkin arvosteluja? Mulla luki siinä "vahvistusviestissä", että ollaan laitettu nämä (jotka valitsin) ja lisäksi kaksi arkkia waterdecaleja.
   Toivotavaan parasta, että tulee mielenkiintosia laattoja joita on ilo testata ja kokeilla :)

   Poista
 2. Ja hemmetin hyvälle näyttää!

  VastaaPoista
 3. Mahdottoman kauniit decalit, olen näitä jollain muullakin ihastellut:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuviointi noissa on kyllä kaunis :) Tykkään itsekin.

   Poista
 4. Mä en jotenkin enää jaksa tota BPS:n touhua. Mulla on toiminut tasan yksi laatta, minkä olen sieltä saanut, joten ei kauheasti napostele tehdä arvosteluja. Pitäis varmaan pyytää jotain siirtiksiä tai muuta testiin, mutta toisaalta mä mielummin sitten ostan ne omilla roposillani ja käytän silloin kun huvittaa. Nää sulle lähetetyt siirtikset on kyllä tosi kauniit. Kukat toimii mun mielestä parhaiten just tällain vähän epämääräisen näköisenä tai sitten sellaisina venäläisinä mummohuiviruusuina :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. Eri ihmiset näyttää toimivan erilailla. Mulla Alice on asianhoitajana. Jos tulee vielä kerran tälläsiä yllärijuttuja niin en tuu tekemään arvostelua niistä ja yhteistyötouhu jää siltä osin jäihin.

   Poista
 5. No huh huh. Mulle ei oo tullut mitään ekstraa, ainakaan vielä. Tuohan on tosi typerää. :o Jos mulle käy samalla tavalla niin yhteistyö kyllä on hyvin lähellä loppumista. :/ Mut kauniit kynnet kuitenkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ens kerralla on sama juttu, niin yhteistyö loppuu kyllä samontie.
   Kiitos :)

   Poista
 6. On kyllä kurjaa toimintaa, jos ei kerran ole missään sovittu, että voidaan lähettää ylimääräisiä testattavia. :/ Mutta itse kynsiin, niin sopii kivasti yhteen tuo oranssi ja decalit, vaikkei ehkä ihan heti osaisi itse yhdistää noita toisiinsa. Katsoin myös tuon fb-linkin ja eipä tainnut olla ihan tarrat parhaimmasta päästä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jälkikäteen ilmoitetaan, että laitettiin pari ekstraa.. Huhhuh, kyllä savu nousee päästä!
   Mä yritin noista kuvioista ottaa väriä muihin kynsiin. Turkoosin oisin laittanut, mutta sellasta multa ei löydy ja sinisellä olisi tullut liian tumman kynnet :D
   Ne kokokynnen tarrat oli kyllä jäätävää kuraa!

   Poista
 7. Todella kauniit kynnet ja nuo decalit näyttää hyvältä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kiitän :) Decaleissa ei onneksi oo mitään vikaa toisin kuin firmassa :D

   Poista
 8. Ihanan raikas lakkaus! :)
  Mä sain myös siirtokuvia ylimääräisinä, kuulemma lahjaksi, mut ei niistä arvostelua ja testausta pyydetty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anni :)
   Nojust :o Aika jännää, että osalta vaaditaan sitten arvosteluja. Mutta kiva, kun lähettävät lahjoja ilman taka-ajatuksia :)

   Poista
 9. Voi että mitä toimintaa :/ Onneksi en ole tähän rumbaan lähtenyt, jotenkaan nuo niiden yhteistyöjutut ei ole koskaan kuulostaneet kovin toimivilta.

  Ihana lakkaus kuitenkin, onneksi ei ollut ihan katastrofaaliset nämä decalit kuitenkaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu, että kaikilla on vähän erilaiset yhteistyökuviot..
   Decaleissa ei onneksi ollut mitään vikaa ja sattui olemaan kivoja kukkakuvioita :)

   Poista
 10. Upean väriset noi kuviot :) ja hyvä lakka valinta niiden seuraksi.

  Aika hämärää :/ itsellä ei ole vielä tähän mennessä tullut mitään ylimääräistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika villi veto omasta mielestä ottaa sävy, mikä ei oo kaikista silmiinpistävin decaleista :)

   Poista
 11. Onpa upeet siirtikset! Mulle ei ole vielä tullut mitään ylimääräisiä BPS juttuja, mut viimeksi yks tuote puuttu. Lupasivat lähettää sen puuttuvan seuraavassa paketissa, mut saa nähdä et muistiko ne vai ei. Enkä jaksanut kyl edes muistuttaa :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saapa nähdä miten sulla käy :D Jospa he pitäisivät lupauksensa.. :)

   Poista
 12. On kyllä jännää hommaa BPS:ltä... Mutta kauniit on kynnet ^.^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos :D jep, todella ihmeellistä toimintaa aina välillä..

   Poista
 13. Ihanat <3 voi että tykkään !

  VastaaPoista