17. huhtikuuta 2015

Blue flower waterdecals

Toisena testiin tulleista tuotteista esittelen teille kukkasiirtokuvat. Tämä testituote oli sellainen varma valinta, sillä kukkasiirtokuvia ei voi olla liikaa vaikka niitä ei useastikaan mun kynsillä näy. Eivät ole mun tyyliä mutta kun muiden kynsillä ne näyttää aina niin kivoilta - joten miksei munkin?

Nämä toimi hyvin, lähtivät n. 20-30 sek. liottamisella liukumaan pahvilta ja pystyi liikuttelemaan kynnelläkin hetken aikaa. 


Yritin etsiä swatchtikuilta decaleihin sopivia värejä, joista sitten lähdin rakentamaan näitä kynsiä. Gina Tricot'n Azure blue oli lähimpänä kukkien sävyä ja kivan yksityiskohdan mielestäni tuo Blue Space glitterlakka tuo, jota on muuten pelkästään kaksi kerrosta kynsillä. Ihan hyvä peitto itsessäänkin kyseissä lakassa. Decalin alla on pari kerrosta hempeää Candy Mintia. Mun oli tarkoitus ensin tehdä liukuvärjäys noihin kynsiin, joissa Azure blueta on. Mutta epäillys sekasotkun näöstä tuli mieleen, joten jätin tekemättä.


Näistä tuli taas tälläset perusjeejee-kynnet. Ei mitään erikoista, mutta silti jotain. :)

16 kommenttia :

 1. Mutta onhan nämä ihan mahtavat! Yleensä siniset ei ole ihan lemppareita mutta näiden takia tekisi mieli sinistellä :) söpöt decalit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos :)) nuo decalit oli kyllä nättejä. Onneksi niitä jäi vielä runsaasti!

   Poista
 2. Peruspirtsakanhienot! Parhaat värit ja ehana kukka!

  VastaaPoista
 3. Oi mutta nää on niin ihanat! Jotenkin täydellinen harmonia, sopivasti mielenkiintoa mut rauhallinen kokonaisuus. Vaikka oliskin perusjeejee niin tosi hienot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa kiva kommentti. kiitos Helmi :)

   Poista
 4. Tosi nätti lopputulos! Sommittelu on kaunis, tykkään hirveästi <3

  VastaaPoista
 5. Oi kuin nätit kynnet! Ihania sinisiä lakkoja. <3

  VastaaPoista
 6. Raikkaat, suloiset kynnet!

  VastaaPoista
 7. Mahtavat! Mä niin tykkään sun kynsistä. <3

  VastaaPoista