2. helmikuuta 2015

Myöhästyneet miittisponssit

Sivupalkkiin on ilmestynyt nyt kysely, johon toivon teidän kaikkien antavan äänensä. Kysely on voimassa sunnuntaihin yömyöhään saakka ja seuraavalla viikolla torstai-haasteessa paljastetaan sitten kynnet, jotka ollaan Marinan kanssa teidän äänestystulosten perusteella tehty.  Marinan blogissa on kysely auki, jossa voitte vaikuttaa väriin, käykää siis sielläkin vaikuttamassa :)

----

Meillä täällä Oulun huudeilla pidettiin lokakuun loppupuolella miitti, johon kaikki sponsorituotteet eivät kerenneet saapua. Sovittiin sitten, että pidetään pikkujoulumiitti syönnin merkeissä ravintolassa marraskuun lopulla, jotta kaikki myöhästyneet sponssit kerkeäisi saapua. Tapaaminen onnistui mutta kaikkien tuotteiden saapuminen ei. Nyt viime kuussa vihdoin saimme käsiimme viimeisetkin tuotteet. Niiden esittely täällä blogissa kuitenkin unohtui näiden toimituksien venymisien takia, mutta onneksi on miittiporukassa ihminen/ihmisiä, jotka asian muisti ja muistutti tälläistä lahopäätä! 

Aloitetaas parista suomalaisesta nettikaupasta, jotka lähetti meille melkoiset sponssituotteet. Mi Nails lahjoi meitä kaikkia yhdellä isolla Cheekyn jumbolaatalla. Joukossa taisi olla paria eri teema. Mun onneksi sain tämän musiikkilaatan. Tätä laattaa olenkin jo käyttänyt Strutter-kynsissä. Kiitos Mi Nailsille laatoista. :)


Naiskauneus muisti meitä kaikkia useammalla tuotteella. Mulle sattui Color Clubin violetinruskea Positively Posh sekä tarranauha, glitterpurkki ja turkoosi sulka. Lisäksi sain keltaisia kalaglittereitä, mutta en löytänyt niitä enään mistään vaikka käänsin koko mun kynsikoristelaatikon ympäri! Ne siis puuttuu kuvasta. Kiitos myös uudelle Naiskauneudelle, että lähti mukaan verkkokaupan avajaiskiireistä huolimatta sponssaamaan meidän tapaamista. :)


Sitten kaksi ulkomaalaista verkkokauppaa. Harlow & Co -puljusta olen kuullut, mutta mikä ylläripylläri sieltä sattuikaan: mun ihka ensimmäinen KBShimmer! Ihanuus on nimeltänsä Jack, mutta ei ole päässyt vielä kynsille. Lisäksi tuli kynsilakanpoistolappuja, joita en oo raaskinut vielä käyttää :) Englantia mä en osaa joten.. Thank you Harlow & Co! I got my first KBShimmer polish from you :)


Messy Mansion oli mulle aivan tuntematon pulju, mutta miten upeita leimauslaattoja sieltä löytyykään! Arvoimme jokaiselle jotain, koska sponssotuotteita ei ollut tasaisesti kaikille. Mulle tuli yksi leimauslaatta sekä neliöstamperi. Juuri kun kerkesin hehkuttaa, että tuollaisella mä onnistun nyt leimauksessa. Nyt mulla on niitä kaksi. Thank you Messy Mansion for these items. I love them! :)


Jospa sitä nyt olisi taas valmis seuraavaan kynsihörhöjen tapaamiseen, kun edelliset "hommat" on hoidettu pois alta :) Eiku mä oon oikeesti pahoillani, etten oo muistanut tehdä tätä postausta aijoissa. Tai enhän mä ole kuin pari viikkoa myöhässä, pahalta se silti tuntuu.

12 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Eikö näytä aika herkulta :p

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Jep! Vähänkö mielisään oon :)

   Poista
 3. Oi kun kivoja tuotteita tuli sponsseiltanne jälkikäteenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, oon kyllä aivan äimistynyt noista kaikista :)

   Poista
 4. Voi miten kiva toi Messy Mansonin laatta jonka sait! *laattakateus* :D Odotan mielenkiinnolla millaiset kynnet loihdit sillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, tuossa laatassa on kyllä ihana tuo kettukuvio ;)

   Poista
 5. No etpä sie ollut ainoa Matti Myöhänen tän postauksen kanssa ;D

  VastaaPoista