20. helmikuuta 2015

Glitterliukua

Pitkästä aikaa tuli tehtyä todella yksinkertaiset kynnet. Glitterliu'ut on mun mielestä sellaisia, jotka ei pahemmin muuta koristelua kaipaa. Oli ne sitten tehtyä yksi- tai monivärisinä. Mä oon säästänyt kokoelmassani kaksi yksiväristä Golden Rosen Jolly Jewelsiä: turkoosin 107 sekä punaisen 121. Ne on ihanan tiheäglitterisiä ja niillä voi peittää kynnet kokonaan parilla kerroksella. Punaista en ole kyllä kuin kerran käyttänyt jossain aksenttikynnessä, kun turkoosi kaveri vetää näppini kiinni itseensä näistä kahdesta vaihtoehdosta selväsi useammin.

Lakkasin aluslakkakerroksen päälle yhden paksuhkon kerroksen Isadoran Peel off-lakkaa ja sudin sitä vähän myös kynnen sivuillekin, jotta lakkojen poistaminen käy helposti sitten joskus. Meikkisienellä  töpöttelin turkoosia rakkautta useita ohuita kerroksia kynsien kärkiin.


Kynsien korkeuserot eli mitat häiritsee mua näissä kynsissä kaikista eniten. Näköjään pitää laittaa viila vinkumaan lakkojen poiston jälkeen. Saisi tuo keskisormen kynsi olla jo muiden mitoissa, rupiaa tympäseen :D Ja tiedän jo nyt, että se tulee halkeamaan jälleen samasta kohti kun kynsi tulee tiettyyn mittaan. Enkä siltikään osaa suojella sitä. Kipu on vain kestettävä. :)

Vieläkö teiltä löytyy Jolly Jewelsejä?

22 kommenttia :

 1. Oih, kauniit kynnet! <3 Multa löytyy kaksi Jolly Jewelsiä, mutta ne on molemmat crellypohjaiset eikä mielestäni mitenkään erityisen kauniit yksilöt joten ei ole tullut hirveästi käytettyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ^_^ Mullakin on ollut pari crellypohjaista jewelsiö, mutta sellaiset lakat ei oo yhtään mun tyylisiä :) Näistä glittereistä kyllä tykkään.

   Poista
 2. Kauniit kynnet ja kaunis lakka! Mulla ei ole Jolly Jewelsejä, mut mitä oon nähnyt niin ne on kyllä hienoja. Meillä muuten on vähän samanlaiset ajatukset, mäkin just tein mintunvihreät ranskikset glitterliu'ulla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :)
   Heh, aika hauska sattuma!

   Poista
 3. Tosi kauniit! Myin abt kaikki jollyt pois mutta jätin hopeisen, jonka numeroa en muista. Aikansa hypetys kyllä tuokin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sissi :) Joo, näiden hypetys oli kyllä melkoista! Mut mikäs siinä, hyviä glitterlakkoja ovat vieläkin.

   Poista
 4. Ihan sairaan upeet kynnet, tällasista tykkään! :)

  VastaaPoista
 5. Mulla on tuo sama ihana turkoosi... <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvähyvä, onko sulla muita?

   Poista
 6. Nämä ei kyllä muuta kaipaakaan. <3 Mulla taitaa löytyä noista lakoista vielä se kultapinkki-glitteri, muut olen antanut eteenpäin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kultapinkki mullakin on ollut joskus. Mä en oo raaskinut noita kahta laittaa etiäpäin. :)

   Poista
 7. Kauniit ja mulla taitaa olla 3 tai 4kpl

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Onko sulla mitkä sävyt? :)

   Poista
 8. Oi noita aikoja, taitaa löytyy kätköistä muutama JJ. Ei kyllä tätä joka on upea eikä kaipaa mitään muuta seurakseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Milloin ne olikaan kuuma aihe? En ite muista, eiköhän joku postaus löydy täältäkin, kun näitä "haalin" :)

   Poista
 9. Tosi kauniit kynnet :)! Mulla taitaa olla 3 Jolly Jewelsiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos :) useamman kynsihörhön kätköistä näyttää vielä näitä löytyvän :)

   Poista