12. helmikuuta 2015

Depend 7day -hybridilakat

Blogia facebookin kautta seuraavat tietääkin, että puolitoista viikkoa sitten laitoin kynsille testimielessä Dependin 7day-lakkoja. Pidin lakkoja tiistaista tiistaihin eli kahdeksan päivää. Tein myös lakkaushetkestäni videon, jonka löydät tämän linkin takaa. Käykää ihmeessä kurkistamassa, jos vähänkään kiinnostaa :)

Mitä nämä 7day-hybridilakat oikein on? Ne on tavallisia kynsilakkoja, joiden luvataan kestävän kauniina kynsillä pidempään. Niissä on geelilakan tuntua sekä upea kiilto. Tavallisen kynsilakan tapaa ne on helppo poistaa tavallisella kynsilakanpoistoaineella. Eikä lakkaushetken aikana tarvita UV- tai LED-valoa vaan lakka kuivuu/kovettuu tavallisessa päivänvalossa. Näppärää, eikö!


Tuossa ylläolevassa kuvassa on aloitussetti, joka sisältää kynnen puhdistusaineen, aluslakan sekä päällyslakan. Mukana tuli myös viila ja manikyyritikku. Lisäksi mulla on kaksi eri sävyistä hybridilakkaa: Delicious apple ja Flickering star. Näillä sitten lakkailin kynnet ja niissä todellakin on upea kiilto vastalakattuna!


Ja seuraavista kuvissa testitulokset. En hoksannut ottaa ekana päivänä oikeasta kädestä kuvaa mutta näkee kuitenkin kuinka paljon lakat on kulunut viikossa jälkeen-kuvasta. Käyttöohjeessa vinkattiin, että päällyslakkaa olisi hyvä lisätä 2-3 päivän välein mutta mä jätin lisäämisen pois, jotta lakat pääsevät tosi testiin.

Vasen käsi otti damagea enemmän. Kärkien kulmista lähti lakat pois, liekkö syynä sitten esim. epätarkka aluslakkakerros tai sitten lakat eivät vaan pysyneet mut käytössä. Oikeassa kädessä taas kärkikuluma oli vähäistä. Kiilto kynsistä häipyi loppua kohden ja oranssi lakka tummui.


Loppuarvosanaksi voisin antaa nettiarvostelulla 4/5. Kyllähän lakat pysyi kynsillä hyvin ja kärkikuluma päiviin nähden on siedettävä varsinkin oikeassa kädessä. Kiiltoa olisi saanut varmasti uudestaan, jos päällylakkaa olisi lisännyt. Se olisi myös saattanut estää tummumista. Kyllä mä voisin ostaa näitä lakkoja eri sävyisinä jos joskus tulisi tilanne, ettei kynsilakkoja kerkeäisi useasti vaihtamaan. :) 

Ootteko kuullet näistä Dependin lakoista ennen?

5 kommenttia :

 1. Vaikutti oikein hyvältä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Tykkäsin kyllä :) Onkohan näissä paljoa eroa Isadoran vastaaviin lakkoihin..?

   Poista
 2. Ooi vaikuttaa hyvältä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti kokeilla, jos tilaisuus tulee. Isadoraltakin on vastaavia myynnissä (Raahen prismassa oli puoleen hintaankin yksi päivä ne)

   Poista
 3. Mää aattelin testata näitä kesällä, ku lähtee reissuun.

  VastaaPoista