11. helmikuuta 2015

#ablecs15 - SOTP

Tästä se lähtee. Kevään isoin kynsikoristeluhaaste! Ja sehän on The Finnish(able) Nail Art Challenge Spring 2015. Viime syksynä mun osallistuminen ensimmäiseen vastaavaan haasteeseen jäi yksiin syksykynsiin, mutta nyt keväällä yritän ainakin tehdä kahdet kynnet.. No ei vaan yritän tehdä niin monet kuin keksin ja kerkeän. 

Tämä haaste aloitetaan ensimmäisen viikon aiheella: Something Other Than Pink. Meikähän kosahtaa heti tähän ensimmäiseen. Nimittäin kynsilakassa jota tähän käytin sisältää vähän pinkkiin shiftaavaa shimmeriä mutta kukaan ei huomaa sitä, joten sitä ei olekaan.


Tämä harmaa shimmerlakka on Essencen Grey't to be here, jota lakkasin kynsille kolme kerrosta. Violetit kukkadecalit oon tilannut Mi Nailsiltä ja decalien päälle laitoin vielä sinisiä irtoglittereitä. Näistä tuli aika kivat :)

Mä oon ilonen, että niin moni muukin blogaaja on lähtenyt mukaan tähän haasteeseen ja lukulista täyttyy näistä haastekynsistä. Mahtava seurata, että miten kukanenkin tulee haasteen aiheet taiteilemaan kynsille. #ablecs15, täältä tullaan!

13 kommenttia :

 1. Jesh, huippua että lähdit mukaan haasteeseen! :) On ollut kyllä jo näiden parin ekan päivän aikana todella mukavaa taas seurata kaikkien haastepostauksia, oon niin innoissani tästä! :D

  Kauniit kynnet ja ei se pinkki shimmer sieltä näy ollenkaan. ;)

  VastaaPoista
 2. Nätit kynnet, väriyhdistelmä on ihan kohallaan! :) Mahtavaa, että olet haasteessa mukana, on todellakin ollut hienoa seurata miten haaste on alkanut instagramissa ja blogeissa lähteä liikkeelle :)

  VastaaPoista
 3. Onneksi noissa Essenceissä ei monesti se pieni shimmer minnekään näy :) Ja nätti harmaahan tuo on!

  VastaaPoista
 4. Oikeen fantsut ja kiva haaste tää, yritän pysyä mukana :) (kääks)

  VastaaPoista
 5. Oi, nämä on ihanat ! :)
  Mukavaa, että säkin lähdit tähän mukaan !

  VastaaPoista
 6. Kauniit on!! :)
  Mäkin julkaisen huomenna mun ekat haastekynnet, viime syksynä kun jäi kokonaan tekemättä.. :)

  VastaaPoista
 7. Tää haaste on kyllä aivan tajuttoman mahtava! Nyt koitan pysyä mukana ja toteuttaa kaikki kynnet ajoissa. :)
  Nää sun kynnet on upeat ja toi Essencen lakka on yksi kauneimmista<3

  VastaaPoista