24. helmikuuta 2015

#ablecs15 - Fruitylicious

Kolmannen haasteviikon toinen aihe on Fruitylicious eli jotain hedelmäistä. Mulla tuli ensimmäisenä mieleen jotkin tosi raikkaat kynnet ja seuraavaksi tuli mieleen hedelmäfimot. Kolmanneksi mulla tuli mieleen kiwikynnet tai meloniranskikset.. Googletin hedelmiä ja eteen tupsahti pitahaya - sen halusin kynsille. 

Skittlette tyylisesti aloin kynsiä vähän suunnittelemaan mutta ongelmaksi muodostui, että miten toteutan tuon hedelmän keskustan kynsille. Sehän on valkomusta mutta yhden valkomustaglitterin omistajana en halunnut alkaa kuorruttaa sillä kynsiä ties kuinka monella kerroksella ja eikä ne glitterien koot olisi oikein sopinut ideaani. Mieleeni pätkähti sitten Ginan Milkshake lakka, joka on kylläkin nudepohjainen mutta siinä oli sopivan pieniä mustia (ja hopeita) glittereitä. Pitahayan kuoren mukaisesti pinkkiä täytyi olla myös kynsillä ja sitä virkaa valitsin toimittamaan Ginan Pinkyn. 


Jos olisin halunnut lähtä viemään kynsiä vähän pidemmälle, olisin pinkin päälle yrittänyt tehdä sellaista osittaista liukuvärjäystä vihreällä vinyylien avulla. Mä en tiedä/muista sen tyylin nimitystä ollenkaan, enkä osaa selittääkään paremmin. :D Luultavasti olisin epäonnistunut todella pahasti ja värit olisi sekoittunut pahasti. 

Tähän aiheeseen otettiin osaa vähän kevyemmin, mutta näen jo mustaa abstraktikynsien tekemisessä. Idea mulla on mutta en tiedä mitä siitäkään tulee. Apuaaa.. :D

28 kommenttia :

 1. Ihanat! Ja tuo väri/glitteryhdistelmä, nams! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Roosa :) Mua vähän vieroksuttaa nudet lakat :D

   Poista
 2. Oi nam! Saahan tuota haastetta toteutella miten tykkää, mäkin venytin vähän sääntöjä ja tein hedelmien sijasta marjoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää onki just mukava haaste, kun voi tulkita aiheet miten itse haluaa ^_^ Ja kyllä mä marjat lasken fruity-sanan taakse :)

   Poista
 3. Aika hyvin keksitty!
  Tykkään :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva ku tykkäät :D
   Mä en oo muuten koskaan maistanut tätä lohikäärmeen hedelmää. Ei oo koskaan tullut kaupoissa vastaan :o

   Poista
  2. Miekään en ole maistanut, mutta kaupan HeVi hyllyllä olen nähnyt. Ehkä sen takia ei tule ostettua, kun on aika arvokas :D

   Poista
  3. Sepä se näissä eksoottimmissa hedelmissä ärsyttääkin. Hirveitä kilohintoja ja sitten siinä on vaan todella vähän syömistä tai kuoret painaa niin paljon :D

   Poista
 4. Milkshake näyttää tosi hyvälle! En oo koskaan Ginas nähny sitä :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Milkshake onkin aika vanha lakka. Monet on kehunut sitä, joten saisi tulla uudelleen myyntiin :)

   Poista
 5. Tosi kivat! Idea välittyy kyllä hyvin jos tietää miltä kyseinen hedelmä näyttää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Teanna :) Oliskin pitänyt linkittää kuva tähän postaukseen, en mäkään muutama vuosi takaperin ollut edes kuullut koko hedelmästä. Taisi Fanta/Jaffa tehdä joskus limsaa tällä maulla, jolloin tutustuin pitahayaan.

   Poista
 6. Voi ei, mun lempparilakka! Mä muuten tiesin mikä hedelmä tämä oli ennenkuin näin tekstin. Oli sen verran oikean näköiset :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et oo sattunut saamaan sitä mistään? :o
   Oho, ei nämä sitten aivan penkin alle menneet! :D

   Poista
 7. huippunamuset kynnet!!! ^_^

  VastaaPoista
 8. Hyvin kekattu, kiva simppeli toteutus ja Ginan lakat vaan on <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ginat on <3 Pari kertaa oon harkinnut jo luopuvani muista markettilakoista ja jättää vain nämä ginat. :)

   Poista
 9. Mullakin on suunnitelmissa vain hedelmäiset värit, kun ei sattunut olemaan edes ainuttakaan hedelmää esittävää leimaa plakkarissa :D Kovin kirjaimellista toteutusta tuskin meikäläiseltä tulossa, mutta sepä tässä onkin niin kiva kun teemaa voi tulkita kukin tavallaan. Näin instassa toisetkin pitahaya-kynnet tähän teemaan, naillyfe-iinalla. Sen värit on kyllä todella houkuttelevat, tämä on tosi kiva toteutus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on jotain Konadin yksittäisiä hedelmäleimoja sellaisessa jätti xl-laatassa. En muistanutkaan niiden olemassa oloa kynsiä miettiessä :D
   Piti käydä kurkkimassa ne toiset pitahaya-kynnet ^_^ Upeat olivat.

   Poista
 10. Aivan yli huippu hedelmävalinta tähän haasteeseen ja upea toteutus ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värejä on kiva napata joistain esineistä :) Kiitos Nanne <3

   Poista