16. tammikuuta 2015

Gina Tricot - 56 Pink candy, 108 Candy floss, 126 Candy pink and 168 Ice pink


Mulle on kertynyt tähän mennessä jo neljä erisävyistä baby pinkiä eli vaaleanpunaista. Oon ajatellut niiden olevan todella lähellä toisiaan sävyissään ja epäillyt jopa dupeja pullon perusteella, kunnes kaivoin kaikki yhtä aikaa esille.  Kaikki neljä ovat erilaisia.


Eikö näytäkin pulloissa ainakin reunimmaiset olevan lähellä toisiansa? Ne kuitenkin poikkeavat kaikista eniten toisistaan. Kynsillä jokaista lakkaa on kaksi kerrosta. Viimeinen on vähinten peittävä, kun taas kaksi ensimmäistä lakkaa on peittävimpiä. Kolmannessa taas on seassa shimmeriä. Katsotaampas tarkemmin jokaista lakkaa erikseen.

56 Pink candy - tumma vaaleanpunainen cremelakka. Peittävyys loistava kahdella kerroksella. 


108 Candy floss - vaalea vaaleanpunainen cremelakka. Kaksi kerrosta riittää täydelliseen peittävyyteen. Levittyi näistä neljästä lakasta mielestäni parhaiten.


126 Candy pink, vaaleanpunainen, missä seassa kultaista shimmeriä.  Shimmer erottuu nätisti kynnellä. Kynsillä kaksi kerrosta, mutta täydelliseen peittävyyteen olisi pitänyt lakata varmuuden vuoksi kolmas kerros.


168 Ice pink - crellymäinen vaaleanpunainen. Yhdellä kerroksella sopii vaaleanpunaiseksi ranskislakaksi, kuvassa kuitenkin kaksi kerrosta. Kolmannella kerroksella olisi saanut lisää peittävyyttä.


Näistä neljästä mun lemppariksi nousi tuo kaikista vaalein creme vaikka kuvassa varsinkin se saa näyttämään mun kädet harmailta!? Tuo tummempi creme taas ei sovi yhtään mulle. 
Oli mukava tehdä tälläinen vähän spesiaalikimppapostaus näille vaaleanpunaisille vaikkei hirveästi mitään erikoista ollutkaan ^_^ Tykkäsittekö te? Löytyykö teiltä paljon vaaleanpunaisia lakkoja?

20 kommenttia :

 1. Ihania vaaleanpunaisia! ♡ Suosikiksi nousi ehkä Candy Pink :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Candy pink on aika kiva! Huomasin muuten katselevani näitä vaaleanpunaisia aivan eri silmällä tämän postauksen jälkeen :)

   Poista
 2. Ihania sävyjä! Omistan näistä kaksi. Tuon candy flossin sanotaan olevan dupe OPIn mod about youlle ja näyttääki aika samalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös! Pitikin käydä heti googlamassa ja näyttäähän ne opin kanssa hyvin lähekkäisiltä, jossei jopa saman sävyisiltä. Kiva saada tietää merkkilakoista näiden dupeja :)

   Poista
 3. Oho, onpas ne erilaisia, vaikkei aluksi siltä näyttänytkään! Tosi kiva postaus :) Tuo toisiksi alimmainen on omaan silmään kaunein :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä sievä :) kiva kun tykkäsit tästä! :)

   Poista
 4. Mulla on Pink Candy ja Pick Me ja ne näyttää pullossa kyllä niin dupeilta! o_O Pitänee ottaa ne testiin tässä lähiaikoina ja katsoa mikä niiden eri (muka) on :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuuppa kertoon tänne lopputulos! Mulla ei nimittäin oo tuota Pick Metä..näitä vaaleanpunaisia on siis paaljon lisää :D

   Poista
 5. Oohh! Pink Candy ja Candy Floss on ihanie! ♡ multa löytyy tuo Ice pink, mutta eipä oo päässy kynsille - ehkä tuon peittävyyden takia..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ice pinkistä tuli mieleen, että eikö sen veli ice mint ole myös tällänen ohut ja liru? Mulla ei ole sitä vielä, niin en osaa sanoa :) mutta ohuita lakkoja ei nyt kukaan jaksa lähtä kerrostaan jos on muitakin vaihtoehtoja :D

   Poista
 6. Vaaleanpunaisia ja pinkkejä kyllä löytyy, jostain kumman syystä... :D Teepä lisää tällaisia vertailuja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo taas ei oo yhtään mun lemppari värejä :D muuten hyvä idea, mutta ei taida olla kuin peruspunaisissa seuraavat lähekkäisyys erot. Jos katsotaan asiaa pelkästään Ginoista. Mutta saatanpa joskus tehdä vertailua muiden merkkien kanssa jos sattuu sellainen löytymään :)

   Poista
 7. Tää väri ei kuulu mun suosikkeihin. Postaus kyllä on mainio ja nätit swatchit oot tehnyt, jos näiden välillä sattuu empimään. Itse googletellessani jotain lakkaa ennen ostopäätöstä ilahdun juurikin tämäntyylisistä vertailupostauksista. Ja jossain eri värisävyssä voisin minäkin löytää lempparin...? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei oo munkaan suosikkisävyjä :)
   Harmi kun itsellä ei oo mikääm kovin suuri tämä lakka-armeija, että voisin tehdä eri merkkienkin välillä tälläisiä, kun Ginoissakaan ei oikein enempää lähekkäisiä sävyjä kertynyt. Mutta heti teen jos huomaan jossain muussa sävyssä vertailukelpoisuutta :)

   Poista
 8. Olipa kiva postaus! :) Vaaleanpunainen myös lukeutuu mun suosikkiväreihin, joten tämä oli vielä kivempi. :D Näistä ei kyllä yhtäkään löydy ja nyt aloin miettimään, että pitää ehkä alkaa jostain etsimään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jopas sattui sitten sopivasti sun kohdalle :) Toivottavasti löydät mieluisia vaaleanpunaisia lakkoja. Musta tuntuu aina, että kauppojen hyllyissä ei muita lakkoja olekaan kuin punaisen eri sävyjä - just mun "inhokkeja" :D

   Poista
 9. Kaikki nuo on ihania! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko sun lakkakokoelmassa nämä kaikki? :)

   Poista