20. tammikuuta 2015

Gina Tricot - 210 Soft pink, 213 Pastel dots and 214 Blk glitter

Nyt on vuorossa vähän tämmöinen pikkuhiljaa swatchattu sekalainen seurakunta. Näillä ei ole mitään muuta yhteistä kuin että kaikkissa on glitteriä! Joukon viimeinen glitterlakka voi olla aika kiva Licoricen päällä, pohjan värin mukaan valittuna. Hyvä se on näin jälkikäteen tälläsiä ihmetellä..

210 Soft pink - vähän murretun vaaleanpunaisen crellypohjan omaava lakka, jossa seassa pieniä (oransseina?) hohtavia glittereitä. Kynsillä kolme kerrosta, jolloin pitkillä kynsillä ainakin läpikuultavuutta havaittavissa.


213 Pastel dots - sekavärisiä hexglittereitä. Glittereitä tarttui sutiin vaihtelevasti ja sai aikansa sivellä kynttä ennenkuin jämähtivät kiinni. Anteeksi sekaväriset kynnet, mutta swatchasin lakan todella nopeasti facebookin kynsikoristeluryhmään helpottamaan ostopäätöstä. Glittereiden päällä ei myöskään ole päällyslakkaa.


214 Blk glitter - tumman harmaan pohjan omaava glitterlakka, jossa seassa pieniä mustia glittereitä sekä kultaisia hexejä. Pohjalakka kirkkaalle lakatessa ei ole mitenkään peittävä, vaan antaa pientä "likaista" sävymuutosta ainostaan. Kynsillä alla on yksi kerros Clay mousea, jonka päällä yksi paksuhko kerros Blk glitteriä.


Iskeekö näistä lakoista mikään? Omistatko jo jonkun?

12 kommenttia :

 1. Ensimmäistä ja viimeistä voisin kuvitella käyttäväni, mutta keskimmäinen ei menisi oikein mitenkään päin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! :D Pastel dotsia en kyllä itekään osais lähtä yhdistään mihinkään maniin ja eka ei oo yhtään mun väri. Viimeinen kyllä tulee käyttöön :)

   Poista
 2. Toi pastel dots on kyllä kiva valkoisen päällä, mutta sitä on vähän vaikea yhdistellä..
  Kuitenkin se on musta söpö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas tykkään siitä mustan päällä :) Tekis mieli joskus kerrostaa sitä niiiin monta kerrosta, ettei pohjalakkaa näy ollenkaan.. onnistuiskohan tuohon?!

   Poista
 3. Tuo ensimmäinen on ihana. :)

  VastaaPoista
 4. Tuo ensimmäinen iskee eniten ja viimeinen näyttää myös hyvälle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes! Viimenen kyllä kiehtoo mua eniten näistä. Vaikka yleensä välttelen glittereitä... :D

   Poista
 5. Viimeinen on ehkä mielenkiintoisin näistä, Pastel Dots taas voisi sopia korkeintaan vappukynsiin ainakin omassa käytössä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pastel dots on vähän hankala tapaus! Mutta kivan erilainen, muihinkin ginan glittereihin verrattuna :)

   Poista
 6. Pastel dots mulla on. Nuo kaks muuta ei sitte iskekään... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asiathan on sitten paremmin kuin hyvin :)

   Poista