23. lokakuuta 2014

Haaste: Katarooman valinta

Morjens pitkästä aikaa! :) Kaksi viikkoa sitten tänne viimeksi kirjoittelin, mutta en ole kuitenkaan blogia unohtanut. Edelleen kasvattelen kynttäni. Pääosin olen oleskellut yksivärisillä kynsillä, mutta myös kaikenlaisia ideoita on tullut testattua - huonolla menestyksellä. Mikään ei ole ollut hyvä. Todellinen masis-kausi menossa. 

Jokin aika sitten Katarooma ehdotti mulle ja Marinalle, että hän voisi päättää meille jonkin aiheen haasteeseen. Idea poimittiin ylös ja tänä päivänä me sen toteutimme. Saimme aiheen, jossa meidän piti yhdistää inhokki väri ja suosikki koristelutyyli. Koittakaapa ite päättää, mitä laittasitte kynsille.. Nii-i, ei mikään helppo homma. Inhokkivärejä saati koristeita harvoin tekee mieli säilyttää. Selailin mun swatchtikkuja ja löysin pari sävyä, joista en niin paljoa tykännyt kuin muista. Kun yksi väri piti valita, valikoin Gina Tricotin - Clay Pink. Nämä murretut likaisen sävyiset lilat/vaaleanpunaiset on mulle vaan niitä "äidin lempparivärejä".

Suosikki koristelutyylin valinta oli vaikea. Oisin voinut melkeinpä mitä vain valita. Inhokki koristelutyyliin mulla olisi ollut kuitenkin idea.. Lopulta valitsin siirtokuvat. En jaksanut alkaa taistelemaan vaikeampien koristelujen ja suunnitteluiden kanssa, kun tuskin olisin vielä ensi viikollakaan tyytyväinen. :D Käykääpäs jälleen katsomassa, miten Dioriina-blogissa on onnistuttu tässä haasteessa. 


Tämmöistä tänne kuuluu. Odotan jo, että pääsisin taas jakamaan teille mun kynsikuvia ja jatkamaan Ginan lakkojen swatchausta. Eihän tuo epämuodostunut kynsi mitään haittaisi, mutta mieli ei anna periksi :D Joten jatketaan odottelua. Kertokaapas mitä teille kuuluu?

14 kommenttia :

 1. Mun mielestä on kivat kynnet! :) Itseltä löytyisi myös nuo samat decalit, mutta ei ole vielä oikein ollut sopivaa lakkausta mihin yhdistää. Toivottavasti kynnet kasvaa nopeasti ja pääset pian takaisin kynsijuttujen pariin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :)
   Mullakin on noita pääkalloja lojunut ties kuin kauan decalikansiossa, nyt sitten passasivat värimaailmaltaan näihin kynsiin!

   Poista
 2. Älyttömän ihanat kynnet muhun iskee kyllä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiittos paljon, eekku! :)

   Poista
 3. Oi, nää on upeat! Nuo pääkallot on kyllä järjettömän ihanat... <3
  Ps: Kolme yötä miittiin on, jee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Katarooma 8) <3
   Wohoo! Mä näin jo painajaisiakin miittikynsistä :D

   Poista
 4. Mun mielestä teidän molempien kynnet on ihanat, tykkään ! :)
  Onnea sinnekkin kynnen kasvatteluun, pikkulauantain riennoissa huomasin hukanneeni molemmista keskareista toisen kynnenkulman. Nyt tunnen tuskasi ! :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Jenni :)
   O-ou! Jopa ne napsahtelee melkein joka toisella poikki :/ Ei muutakuin sullekin tsempit kynnen kasvatteluun!

   Poista
 5. OOh! Mahtavaa, että Katarooma on valinnut teille koristelutyylin! Mä itseasiassa tykkään näistä kynsistä, vaikka en varmaan itsekään ihan heti lähtisi tuon väristä lakkaa lakkaamaan kynsille. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on mukava päästää joku toinen päättäämään aiheen, kun tiedä mitä sieltä koskaan tulee :D
   Jep! Mutta ei tuo kuitenkaan ole pahan värinen kynsillä loppujen lopuksi :)

   Poista
 6. Noi decalit sopii ihan älyttömän hyvin ton lakan väriin! ^__^ Mulla on samanväristä lakkaa ja sitä ei ikinä kyllä tule käytettyä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin :) Haha, meitä on jo useampi tota väriä välttelevää :D

   Poista
 7. Iiihanat decalit! Mistä niitä saa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ebaystähän niitä :D Oli joku pakkaus/arkki, missä oli kaikkia erilaisia pääkallodecaleja.

   Poista