25. tammikuuta 2014

Rockstar Romeo

Kekseliäs otsikkoa, mutta se kuvaa täydellisesti näitä violetteja kynsiä. Kynsiltä löytyy Essencen Romeo, jonka voitin Kynsien värikartta -blogiarvonnasta sekä GinaTricotin Rockstarsista. Yksi ilta järjestelin mun swatchtikkuja. Samalla mietin, että mitä kynsilakkoja voisin yhdistellä yhteen ja nämä kaksi sitten törmäsivät ja ne sopivat mun mielestä hyvin yhteen. Vaikka näistä kynsistä tulikin tooosi yksinkertaiset, oli nämä silti kivat :)Näitä yksinkertaisia kynsiä on tullu tehtyä vähän turhaan useasti, muttakun aivot ei suostu raksuttamaan ja miettimään monipuolisempia kynsiä. Kumpa osaisin tehdä övereitä vaikken tiedä tykkäisinkö niistäkään :D No, siitä välimaastosta sitten :p
  Ainiin! Kiitos neuvoista koskien niitä sinisiä täpliä kynsillä. Menin tosiaan tilaamaan torstaina itselle bufferin ja se tuli jo eilen(!), jolla sain se läikät pois :) Asetonin metsästys oli liian rankkaa, vaikka tiedänkin mistä sitä olis löytynyt ;)  Nyt voin tehdä huoletta vaaleita tai ranskislakkauksia. Toivottavasti ei toista kertaa tulis läikkiä mistään.

14 kommenttia :

 1. Minusta tälläiset yksinkertaiset lakkaukset on just niitä parhita. Ja glitterin kanssa ei koskaan voi mennä mönkään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Kiva kun tykkäilet :) Ja kyllä mulla voi mennä mönkään... :D

   Poista
 2. Hyvä että bufferi auttoi! :) Kauniit kynnet!

  VastaaPoista
 3. Hyvin sopii lakat yhteen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Hyvän valinnan oon tehnyt unenpöpperöissäni ja kirjannut ylös :p

   Poista
 4. Kauniit ja yksinkertaiset kynnet on mun mielestä parhaita... Tykkään näistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla :) Kiva kun liityit blogin lukijaksi! :)

   Poista
 5. Nää on ihanat! Yksinkertainen on kaunista!

  VastaaPoista
 6. Yksinkertainen vaan on kaunista. Joskus musta tuntuu, että toistan itseäni, kun en osaa muuta kommentoida :oD Nää on kauniit ja värikin on kaunis, vaikka omilla kynsillä vierastankin violettia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Heidi kivasta kommentista :) Ei se toisto mitään haittaa, minkä sille voi ettei oo muita sanoja kertomaan mitä ajattelee :)

   Poista
 7. Yksinkertainen on kaunista. Hyva yhdistelma! :)

  VastaaPoista