15. tammikuuta 2014

Pueen laattasetti

Joulukuun puolenvälin tienoilla Belegwen myi itselleen tarpeettomaksi jääneitä leimauslaattasettejä.
Mä sitten innokkaan menin varaamaan Pueenin Sumptuous Gallery -laattasetin, mutta valitettavasti joku muu oli kerennyt sen ennen minua varaamaan. Uudenvuoden tienoilla sain Belegweniltä uudestaan sähköpostia, jossa kertoi ettei edellisestä ostajasta ollutkaan kuulunut mitään ja laattasetti olis seuraavaksi varattu mulle, että olisinko kiinnostunut setistä edelleen. Ai, että oonko?! Tottakai! :D Voiko tälläistä tuuria olla.. Näköjään voi :p

Kuva Belegwenin blogista
Nyt on laattoja ja kuvioita pitkäksi aikaa, ei pitäis loppua kesken. Harmi vaan, ettei kynnet voi olla kovinkaan pitkät (tämän takia Belegwen nämä myikin), jotta kokokynnen kuvio peittää kynnen.
Menin lyhentämään kynsiä sen verran, että pääsin kokeilemaan yhtä näistä laatoista. Valitsin Pueen24, missä oli kiva tähtikuvio. Mutta onpahan syy aina lyhentää kynnet välillä vähän lyhyemmiksi ja palata leimailemaan näillä kivoilla kuvioilla. :)


Näille kynsille on harjoiteltu myös uuden löllöstamperin käyttöä. On jotenkin helpottavaa vaan painaa kuvio kynteen ilman pyöräytyksiä ja pelkoa, että joku sivu jää 'kaljuksi' :) Kohdistus on sitten vähän eriasia.. Mutta pikkuhiljaa hyvä tulee aivan varmasti. 


Mä lämpenin (ehkä saatan käydä jopa kuumana!) näille laatoille. Tähtikuviossa oli aika leveät urat ja silti se leimasi tosi hyvin :) Seuraavaksi ajattelin kokeilla, jotain pientä ja tarkkakuvioista. Toimiiko siinä tilanteessa hyvin laatta sekä stamperi :)

Onko teillä tästä laattasetistä laattoja? Vai omistatteko jopa koko setin? :)
Tykkäättekö Pueenin laatoista?

14 kommenttia :

 1. Ihanat kynnet ja en omista kyseisiä laattoja.Tosin mie en vieläkään ole harjoitellu koko leimaamista aina luovutan jos ei heti onnistu =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Niin, eihän sitä kannata olla sitten laatta-arsenaalia, jos ei edes keikalle :) kovasti vaan harjoittelua. :)

   Poista
 2. Havittelin itsekin näitä Belegweniltä, mutta kynteni olivat liian pitkiä näihin. :( Nyt tosin harmittaa kun leikkasin lomalla kynnet lyhemmiksi, ja viihdynkin näissä paremmin. :-D Nättejä laattoja kaikki. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ihmettelin, että miksi tuon leiman toisen reunan pitää olla tuollainen kaareva. Siihen menee monia millejä hukkaan :( ja kynnet ei oo edes tuon mallisia :o

   Poista
 3. Mä möin oman Sumptuos Galleryni kans eteenpäin. Kuviot oli periaatteessa toki kivoja, mutta ainakin puolen vuoden takaiseen kynsimittaani kovin lyhyitä. Ja jotenkin en hirmioitunut Pueenista esimerkiksi samalla tavalla kuin MoYou laatoista, joita on tullut sittemmin käytettyä ahkerammin.

  Siistit lakkaukset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin. Harmillista nättien kuvioiden puolesta :/ mä en oo (vielä) päässyt kosketukseen moyoun laattojen kanssa! :D
   ja kiitos :)

   Poista
 4. Miulla ei ole juuri tätä settiä (katsoin kyllä silloin samaa postausta ja olisin ostanut mutta olin sen verran myöhässä, että kaikki oli jo myyty). Mutta miulta löytyy pari Pueenin laattaa ja ne toimii kyllä täydellisesti!
  Eli jos halluut luopua edes jostain tämän setin laatoista niin muista miua! ;D

  Niin ja kauniit kynnet ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa! Mäki selailin muitakin settejä ja kiinnostavia kuvioita löyty niistäkin :)
   Kiitosta ja mä muistan sua,mikäli tarve tulee :D

   Poista
 5. IIihanat kynnet!
  Itse meinasin myös ostaa laattasetin belegweniltä, mutta vähän ennen kommetin lähettämistä tajusin katsoa tarkemmin kuvioiden kokoa ja jätin laattojen oston muille :D Ei ehkä ihan menisi mun kynsille, ja lyhentäminen ei tulisi kuuloonkaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! :) joo, tuo kuvioiden pienuus kyllä vaikuttaa moneen. Meillä äiti tykkää leikatuista kynsistä, niin sille just passelin kokoisia nämä :)

   Poista
 6. Mua kanssa himottais nuo laattasetit, mutta niissä on liian pienet kuviot mun kynnelle :/ Harmi.. Tosin jos itsekin lyhentäisi kynsiä, niin sitten ne olisi aina välissä sopivat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla systeemillä ite ajattelin mennä jonkin aikaa :) ja jos jää käyttämättömäksi niin Nanne lupaili ostaa noita ;)

   Poista
 7. Kiva että nämä olivat sitten mieluiset. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun sä laitoit tälläset blogiisi myyntiin :) Monelle varmasti sait iloa aikaan!

   Poista