24. tammikuuta 2014

Niitä epäonnistuneita yksilöitä

Keräsin tähän postaukseen kynsiä, jotka epäonnistuivat tai eivät muuten ansainneet mun mielestä omaa postausta. :D Lakkaushaasteena tällä viikolla oli vastavärit ja osallistuin siihen kaksilla kynsillä. Mutta kumpiinkaan en ollut tyytyväinen.. Toissaviikolla oli lakkaushaasteena kulta ja siihenkin yritin osallistua, mutta en ollut tyytyväinen glitter-nimettömään. Alle olisi pitänyt laittaa kultainen lakka ehdottomasti. Muuten ne oli tosi kivat kynnet :)
 Ekaa kertaa kokeilin Isadoran Peel Offia näihin kultaisiin kynsiin. Mulla oli muissa yksi kerros paitsi nimettömässä kaksikerrosta. Eihän ne lähtenyt nättinä laattana pois ollenkaan, joten tyydyin vanulapulla sitten poistamaan, joka oli vähän helpompaa, kun sitä peel offia oli kuitenkin siellä alla. :)


Mä oon nyt yrittänyt napata kuvat luonnonvalossa ikkunan vieressä päivällä, kun niistä tulee paljon pehmeämmän väriset. Tekovalon alla tulee jotenkin liian kylmät ja mua häiritsee hirveästi, että lamppu heijastuu kynsistä. Tähänhän olis tietenkin apuja, mutta enpä mä ole vielä niihin jaksanut paneutua ja laittaa itselle. Lisäksi varmasti tarvisin lisää lamppuja. Mutta onneksi kevät ja kesä on tulossa ja saan ottaa kivempiä kuvia ikkunan vieressä :) Tämänkin postauksen kuvista kyllä huomaa mitkä on otettu ja missä :p

2 kommenttia :

  1. No ei nuo kyllä mun silmään näytä yhtään epäonnistuneilta.:o :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa! Onhan niissä kaikissa jonkainlainen idea, muttamutta... :) Kiva, kun joku tykkää näistäkin ^^

      Poista