10. tammikuuta 2014

Livbox | Tammikuu

Alkuviikosta saapui vuoden ensimmäinen Livbox. Tää oli vähän vahinko, sillä en ollut ajatellut, että tilaisin tämän, mutta en sitten ollut muistanut käydä perumassa ja ihmettelin tiliotteelta, että miten mulla on mennyt tililtä tämän verran rahaa :D Mutta eipä tuo harmittanut 2 sekuntia kauempaa.

Kuukauden värinä oli pastellinen minttu :) Ja viestin otsikkona oli Fresh start. Joka kyllä kuvastaa aina uuden vuoden alkamista. Mä ajattelin testata ensin näitä tuotteita ennenkuin tänne tuun kertomaan niistä :) Okei, en oo ihan kaikkia testannut, koska en oo tuota yhtä muistanut :D


Lumene LAB - Age Preventing Suojaava Silmänympärysvoide
Tästä olin ehkä eniten innoissani tämän kuun bokista. Mulla ei nimittäin ollut mitään silmänypärysvoidetta ennestään. Oon tätä nyt käyttänyt iltaisin ja aamuisin, kuten ohjeessa neuvotaan. Ja silmänympärysiho on kaikista pehmein ja silein tällä hetkellä mun kasvoista. Oon tosi huono käyttämään toisia naamarasvoja..aiai..
Synttäritkin kun kuukauden päästä lähestyy, pitää alkaa ennaltaehkäisemään ikääntymistä, jota tämä voide tekee. Eli positiivinen olen tämän tuotteen suhteen :)

IsaDora - Magnetic Nails -kynsilakka
Mulla on ennestään vain Laylan magneettikynsilakkoja, joten ilolla otin vastaan IsaDoran version magneettilakasta. Ja tämä ruskea sävykin Earth Magnet sattui olemaan niin erikoinen, etten itse olisi tätä valinnut kaupanhyllystä ensimmäisena. Mutta kun tikutin tämän, niin oli oikein kiva :p Tästä tulossa postausta myöhemmin.

System 4 - Bio Botanical Shampoo ja Serum
Tämän hiustenhoitosarjan kerrotaan olevan tarkoitettu hiustenlähtöön ja oheneville hiuksille. Eli erinomaisen hiuspohjan hoitoon. Shampoota oon testannut ja perusshampoolta on vaikuttanut ja tuskin eroa huomaa tämän pienen tuubin avulla. Serumia en oo vielä muistanut kokeilla. Serumia laitetaan hiuspohjaan päivittäin ja hierotaan se sinne muttei huuhdella pois. Mutta ehdottomasti aion vielä kokeilla, raikastaako aine hiuspohjaa :)  Nämä kaksi tuubia olivat myös mielenkiintoisia.

Etrê Belle - Collagen & Aloe Vera Hydro Eye-Pads
Nämähän tehohoito-rasvalappuset silmänympäryksille taisin lätkästä samana iltana naamaan, kun paketti saapui :D Tuntui, että nämä olivat vähä liian isot meikäläisen naamaan. Eivät pysyneet millään pakoillaan ja alkoi helposti repsottamaan heti laittamisen jälkeen. Ja piti vielä yrittää sinnitellä nämä kasvoilla 10-15min.
Näiden kerrottiin virkistävän, poistavan turvotusta ja siloittavan silmänympärysihoa välittömästi. Noo, empä mä oikein huomannut mitään :D Ehkä näitäkin pitäisi käyttää vähän useammin, että tulosta voisi näkyä :)

Emmelle - Original Pro+ -hammastahna
Tykkään kokeilla erilaisia hammastahnoja ja tällekin valkaisevalle tahnalle oli suuret odotukset. 
En kyllä yleensä pidä vaahtoutumattomista hammastahnoista, eikä mielipide muuttunut tämänkään kokeilun jälkeen. Maku oli ihan ok. Jälkimaku/tuoksu suussa hammaspyykin jälkeen oli samankaltainen kuin hammashoidossa käynnin jälkeen. Eli hiukan ällöttävä :D Mutta tulee kuitenkin käytettyä loppuun jossain vaiheessa. Vaikka matkalla :)

No7 - Beautiful Skin Day Cream Dry/Very Dry Skin
Musta tuntuu, että lähes jokaisessa Livboxissa, minkä oon tilannut on aina jotain rasvaa. Tämänhän pitäisi kannustaa kokeilemaan ja lotraamaan monenlaisia erirasvoja, mutta mulla se aina vain jää. Tätäkin kokeilin illalla kasvoille (koska on ilmeisesti hiukan rasvaisempi kuin normaalille iholle tarkoitettu päivävoide, joten kävi mulle yövoiteeksi) ja tuoksui ainakin perusrasvalle. :D En osaa tarkemmin kertoa, oliko tämä huonoa vai hyvää rasvaa. 

-----

Mä olin itse oikeastaan tosi tyytyväinen tämän kuun boxiin, koska kaikki tuotteet oli käytettäviä :)
Harmivain kun ovat lähes kaikki näytekokoja, eikä pääse kaikkien tuotteiden kohdalle aivan siihen pisteeseen, jolloin huomaisi niiden toimivuuden. Mun mielestä näytekokojenkin pitäisi olla sen kokoisia, että siinä on kokonainen kokeilujakso/kerta, jolloin saisi varmasti tiedon tuotteesta onko se hyvä ja toimiva vai täysi fiasko.
 Taidan taas 'vahingossa' unohtaa peruuttaa ensikuun boxin ;) On se kuitenkin kiva yllätys, kun postipoika pimpottaa ovikelloa ja ojentaa paketin :D

5 kommenttia :

 1. Ohhoh, nyt on pakko sanoa että itse olen pettynyt, en mä saanut kynsilakkaa ollenkaan! Mitkähän asetukset sieltä pitää laittaa että vastaanotan seuraavaksi kynsilakkaa ennemmin kuin luomivärikynän. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei oo kyllään mitään muistikuvaa, mitkä tiedot mulla on siellä :o Mutta luulenpa, että ne lähettää aika summamutikalla näitä paketteja sieltä.. mutta toisaalta miksi kysyisivät sitten kiinnostuksen kohteista :o

   Poista
  2. ^No niinpä. Mä oon kyllä nyt pettynyt, oisin kyllä paljon enempi keksinyt käyttöä tuolle lakalle kuin luomivärille, niin harvoin meikkaan, ja jos, niin kaikki on ylläri ylläri vaaleanpunaista! :D

   Poista
 2. Minusta oli kiva boxi vaikka en saanu kynsilakkaa ja oon päivittäny profiilin tiedot että kynnet on maksi kiinnostus =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä jännää :o Mä en itse tiedä olisinko ollut kummasta tyytyväisempi, luomivärikynästä vai tuosta kynsilakasta :D Kummatkin kiinnostavat mua :) Mutta harmi, kun sattuu tämmösiä vahinkoja :o

   Poista