17. kesäkuuta 2013

Suklaarae-keksit

Kauppa oli menossa kiinnin 15min päästä, kun Joonas halus että tekisin yksiä keksejä mitä kokeilin kerran joulun alla :) Joten se lähti innokkaana juosten kauppaan hakeen mulle puuttuvat ainekset (karkit ja pähkinät). Mä sillä välin laitoin ja laskin muita aineita valmiiksi, jotta saatiin keksit nopeesti uuniin. Tein tänne blogiin sitten tämmösen ohjejutunkin :P (omaksi muistiinpanoksi)
Ohjeen löysin Hellapoliisin sivuilta.

9 kommenttia :

 1. Herkullisen näköisiä!

  VastaaPoista
 2. OMNOM! Noita on pakko kokeilla joku päivä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ihmeessä. Mä vähä innostuin ja laitoin liikaa pähkinöitä ja karkkeja niin lopussa oli jäljellä vaan niitä, niin piti vähä soveltaa.. 8)

   Poista
 3. Ei saa! Itekki just tänään olin suunnitellu tekeväni vähän saman tyylisiä keksejä, mutta en päässytkään kauppaan kun isännälle tuli vpk-hälytys.. pitää siis leipoa huomenna, kiva kun kauhee makeanhimo tuli nyt.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Mun pitäis löytää jotain uusia hyviä pikkuleipien ohjeita, joita vois kokeilla.

   Poista
 4. Ai vitsi kun kuulostais ja näyttäs herkullisilta! Harmi vaan, ettei tässä taloudessa voi harkitakaan, kun mies on allerginen sekä pähkinöille että suklaalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi! :( Mutta näistähän voisi tehdä jonku variaation: laittaa vaikka jotain kuivattuja marjoja/rusinoita? :)

   Poista
  2. Enpäs edes tullu ite ajatelleeks. :D Mutta oot ihan oikeassa, kuivatut marjat vois ainakin olla tosi hyvä vaihtoehto.

   Poista