23. tammikuuta 2017

NCLA - Santa Monica Shore Thing

Kynsilakkojen kuningatar on löytynyt. Oikeasti. Olen elänyt siinä luulossa, että tiedän miltä tuntuu lakata täydellisellä cremelakalla tai yleensäkin hyvällä kynsilakalla. Tätä NCLAn minttuista cremeä sutiessa kynsillä nämä vanhat mielikuvat täydellisestä lakasta pyyhkityi pois ja tämä lakan ansiosta uudet mielikuvat on päässäni.


Cesarsshoppiin tuli myyntiin viime vuoden elokuussa Amerikasta asti uusi luksus lakkamerkki NCLA. Olen tsekannut kaikki Wasting Lifestyle blogista löytyvät swatchit näistä lakoista ja ihastunut joihinkin sävyihin. Omaan hintahaitariin nämä lakat ovat arvokkaita (19,90e), joten olen jättäytynyt pelkästään haaveiluasteelle tällä kertaa. Sain kuitenkin tilaisuuden tutustua tähän luksusmerkkiin yhden sävyn verran :)

Kaikki merkin lakat ovat vähintään 5-free, vegaanisia eikä niitä ole testattu eläinkokein. Kaikki uusimmat sävyt ovat jo 7-free jotka eivät sisällä 7 haitallista ainetta, kuten tolueenia (liuotin), formaldehydia (säilöntäaine), diputyyliftalaattia (denaturointiaine), formaldehydihartsia, parabeeneja, ksyleenia eikä kamferia (hajuste). Musta on ihan huippua, että suositut kynsilakkamerkit vähentävät haitallisten aineiden määriä kynsilakoissa. Tosiaan tämä sävy peitti lähes yhdellä kerroksella. Toisen kerroksen laitoin tasoittamaan lopputulosta. Minttuiset sävyt on kyllä mun mieleen. Mielenkiinnosta tekisi mieli tilata joku toinen sävy ja nähdä onko laatu oikeasti niin hyvä kuin tämä antoi olettaa. Ehkä oma horoskooppilakka voisi olla kiva lisäys kokoelmiin :) 

6 kommenttia :

 1. Wau miten kaunis sävy! ♥ Nää on kyllä ihan mahtavan laadukkaita :) Melkein kaikki mitä oon itse testannut on myös peittäneet melkein jo sillä ekalla kerroksella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikkei sävy uniikki ole niin saa muut lähellä olevat sävyt väistyä tämän tieltä :) Kiva kuulla (tai no, oon lukenutkin blogeista), että hyvä laatusia ovat useimmat olleet.

   Poista
 2. Ma olen ihan rakastunut NCLAn holoihin, voisin haalia ne kaikki! Cremeja en oo viela kokeillut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne holot on kyllä upeita ♥ Niistä muutama onkin mun haaveilutoivelistalla :)

   Poista
 3. NCLA lakat ovat joka pennin arvoisia! Todella laadukkaita, ihanan värisiä ja ne holot <3 <3 <3

  VastaaPoista