11. marraskuuta 2016

Zoya - Loredana matte

Zoya on itselle aika vieras kynsilakkamerkki. Joskus kauan aikaa sitten on joku mini glitter Zoya ollut hyllyssä. Viime keväänä(?) tilasin Mi Nailsistä kaksi tummaa mattaa Zoyaa: Loredanan sekä Doviman, jotta pääsen vähän tutustumaan tähän merkkiin. Ensimmäisenä kynsille pääsi Loredana.


Loredanaa kuvaillaan "evergreenin" eli ikivihreän sävyiseksi ja kyllä se sellaisen harmaanvihreä onkin. Äkkiseltää pulloa katsoessa luulin sitä vaaleaksi gunmetalliksi sisarensa Doviman rinnalla, joka on taas selvä gunmetal. Kaksi kerrosta lakkasin kynsille mutta tasaiseen lopputulokseen olisi kolmas tarvittu, kun kynnen juuresta kaljuuntui herkemmin. 

Koristelut halusin yksinkertaisiksi ja Cesarsshopista testiin saaduilla RockNailStar Stars-arkin vinyyleillä tein tuollaiset terävät kolmiot. Vinyylien käyttö oli helpompaa kun kuvio oli pieni ja yksinkertainen, kuin aiemmin kokeilemillani saman arkin tähtikuviolla. Tosin oikeaan kohtaan tähtääminen oli vähän hakuammuntaa, kun leveähkön reunuksen takia en nähnyt kynttä takaa, niinpä jotku kolmiot on vähän sinne päin. Kolmiot on tehty Gina Tricotin Metallic lakalla, joka sopi mun mielestä kivasti vihertävän lakan kanssa yhteen. Lopuksi Opin mattapäällyslakalla viimeistely.


Tälläiset yksinkertaiset kynnet tällä kertaa :) Zoyasta vielä sen verran, ettei se aivan vakuuttanut mua tällä yhdellä lakalla ainakaan laadun puolesta. Katsotaan miten sitten tuon toisen kanssa käy. Ihanaa oli saada myös mattakynnet pitkästä aikaa (viimeksi helmikuussa ollut). Mattaisuuden todellakin unohtaa välillä! :D

Koska sulla on viimeksi ollut mattakynnet?

4 kommenttia :

 1. Oi miten kivat kynnet, ihanan yksinkertaiset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emmi :) Nyt oon tykännyt yksinkertaisista kynsistä.

   Poista
 2. Ompas kivat lakkaukset! :)
  Mulla on ollut mattalakkaukset varmaan joskus helmi-tai maaliskuussa viimeksi. Oon kanssa unohtanut ihan täysin mattalakkojen olemassaolon! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Anniina!
   Liian paljon kaikkea ihania kynsijuttuja olemassa, että väkisin unohtaa aina jonkun :s

   Poista