20. toukokuuta 2016

Merelliset sävyt

Ootteko koskaan haaveilleet tai jopa nähnyt omin silmin turkoosin meren? Mun yksi unelmista olisi päästä käymään esimerkiksi Karibianmerellä, jotta näkisin sen ihanan sinivihreän meren. Merelliset sävyt on aina ollut mun suosikkivärejä, kun niitä on kysytty. Karibianmerestä inspiroituneena tein nämä kynnet.


Lakkasin pohjalle pari kerrosta Essencen turkoosia Prince Charmingia. Sen päälle leimasinmarmorointi tyylillä töpöttelin useaa sinisen ja turkoosin sävyistä lakkaa: Gina Tricotin Ocean Depths, Shim.sky ja Silver sekä Picture Polishin Cyania. Lopputlos ei ollut aivan sitä mitä toivoin mutta ihan ok silti. Single chevron MiVinylseillä tein sitten tuollaiset koristelut.


Kuvia katsellessa huomasin kuinka nätti lakka tuo Ginan Ocean depths oikein on, joten se täytyy saada ihan pääosiin johonkin lakkaukseen kesän aikana. Nyt tekisi mieli toteuttaa joku merellinen-teemaviikko. Katsotaas josko kesälomalla olisi aikaa sellainen suunnitella ja toteuttaa :) 

8 kommenttia :

 1. Aiijaijai miten silmiä hivelevät kynnet,iihanat! Piä vaan teemaviikko, ois nice. :^)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Satsuli!
   Pitää yrittää muistaa pitää mielessä tuo teemaviikkoidea :)

   Poista
 2. Ihanat lakkaukset! Voi kun sitä oikeasti pääsisikin johonkin kunnon lomalle meren äärelle! Enkä nyt tarkoita Itämerta! :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Eiköhän tätä perämerta varsinkin oo tullu nähtyä aivan tarpeeksi :D Ei se turkoosiksi muutu vaikka kuinka usein tuijottelee. :)

   Poista