3. marraskuuta 2015

Siniset kukkaset

Born Pretty Storesta testiin saatu vaaleansininen leimauslakka toimi yhtä hyvin kuin edellinen testaamani turkoosi. Halusin tätäkin testata mustan lakan päälle samanlailla kuin toistakin ilman, että tekisin samanlaiset kynnet. Vaaleansiniset pohjat ovat Gina Tricotin Sky blue ja mustat Black.  

Kukkakuvioisen leimauslaatan (BP-L029) toimivuus on vaihteleva. Jotkut kuviot toimii ja jotkut ei. Tosin näissä kynsissä näkyvää kuviota en ensin saanut nousemaan millä mutta lopulta ne nousikin. Jotain kikkoja piti siis tehdä normaalin leimaustekniikan lisäksi. 


Taidan pistää tilaukseen muutaman näitä leimauslakkaa, kun bonuspisteitä on kuvien lataamisesta kertynyt muutaman lakan verran. Onko teistä kuinka moni testannut näitä samaisia leimauslakkoja tai tätä laattaa - toimiko teillä ne miten?

18 kommenttia :

 1. Ihanat kynnet, tuo laatta on tulossa mutta leimauslakkoja en ole testannut. Kiva kuulla että toimivat hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) odotan kovasti minkälaiset kynnet sä taiot laatan kuvioista :)

   Poista
 2. Oih, todella nätit kynnet ^.^

  VastaaPoista
 3. Ihana lakkaus :) noista leimauslakoista olen kokeillut oranssia ja se oli ihan huippu.aion ehdottomasti hankkia noita lisää. Tuota laattaa en ole kokeillut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) oranssia leimauslakkaa mulla ei ole, joten ainakin sen voisin tilata! Kiitti vinkistä, että seki toimii yhtä hyvin. :)

   Poista
 4. Uu miten kivat kynnet! Mä sain noita lakkoja ja niistä on tulossa postaus huomenna, siinä sitten vähän enemmän ajatuksiani niistä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sissi :) pitääkin käydä lukemassa se!

   Poista
 5. Oihvoih miten ihanaiset! :3

  VastaaPoista
 6. Ai että, onpa ihana lakkaus! Väritkin on niin nätit ♥ :)

  VastaaPoista