10. marraskuuta 2015

Simpukat vaiko suomut?

Vielä löytyy muutama testaamaton Mi Vinyls arkki työpöydältä. Tällä kertaa nappasin nämä Scales-sabluunat, joista eka kerralla mulla tuli mieleen simpukat. Simpukka-ajatuksella lähdin etsimään joitain sinisiä lakkoja hyllystä. 

Oriflamen sininen Blue Iridescence hololakka kärkkyi heti hyllyn reunalla joten se oli napattava hyppysiin mutta mikä sille kaveriksi? Kaivoin siniset tikkuviuhkat esiin ja Essencen Miss Captain oli kaikista sopivin sävy Oriflamen seuralaiseksi. Näin jälkeenpäin katsottuna ehkä liiankin sopiva sillä olisin ehkä halunnut aavistuksen erottuvammat sävyt näiden välille. 


Vinyylien kanssa oli vähän hankaluuksia, kun kuviot jäi paikoilleen ja niitä sai pinsettien kanssa väkertää irti. Jaksoin kynnen kokoiselta alueelta ne napsia yksitellen irti ja käytin aina samaa sabluuna kaksi kertaa. Kuvio tarttui kynsien päistäkin hyvin kiinni, jolloin meikkisienellä oli helppo tuputella kuvio kynnelle. 


Kynsistä tuli todella yksinkertaiset mutta kivat. Sehän riittää mulle :) Näille suomuvinyyleille on jo toisetkin kynnet mietintämyssyssä, joskos idean saisi vain toteutettua yhtä hauskasti! Se jääköön nähtäväksi.

HEI! Hoksaappa käyvä antamasa äänes tuolla sivupalkissa. :) Katotaan ens viikolla mihin liemeen te lukijat äänestätte minut ja Marinat. Eli muista myös käydä antamassa äänesi Dioriina blogissa, jossa on äänestyksessä värit.

11 kommenttia :

 1. Nämä on tosi kivat!
  Ilman muuta kannattaa käydä äänestämässä :)

  VastaaPoista
 2. Hirmuisen nätit lakkaukset ♡
  Miulla tulee enemmän suomut kuin simpukat mieleen tuosta kuviosta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Ehkä nämä juu on enemmän suomuisemman näköiset :D

   Poista
 3. Mulle tulee aina suomut tästä kuviosta mieleen, tykkään kovasti ♡

  VastaaPoista
 4. Suomut tulee mullekin näistä mieleen ja voi miten ihanan väriset lakat!

  VastaaPoista
 5. Todella sievät. Suomuilta näyttävät täälläkin. :D

  VastaaPoista