7. toukokuuta 2014

Pastel leopard

Pitkästä aikaa oli mukavaa kaivaa sivellin esiin ja päästä koristelemaan kynsiin leokuviota. En kuitenkaan halunnut ihan perustylsiä, joten keksin kokeilla moniliukuvärjäystä. Meikkisieneen sivelin ympyrään useampaa väriä ja sillä sitten töpöttelin valkoisen lakan päälle. Kaikki valitut lakat eivät sitten ollutkaan aivan niin peittäviä kuin odotin, mutta tosi kivat näistä kynsistä silti tuli.

 

Sain taas pienen leopardipuuskan: tsiikailen netistä kaikkia erilaisia leokuviollisia kynsiä. Mutta ei se haittaa, oon oppinut tykkäämään siitä ja kiva harjoitella myös siveltimen käyttöä. Seeprakuviota olis myös kiva tehdä itse. Jospa netin ihmeellisestä kynsimaailmasta saisin vähän lisäpotkua siveltimen käyttöön.

Iskeekö nämä hempeydet teihin? :)

25 kommenttia :

 1. Nää on todella ihanat... <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään :) Kiitos!

   Poista
 2. Voi ompa tosi ihanat!:) Käykö sulla liukuiluja tehdessä niin että sinne sekaan eksyy mitälie karvoja/roskia? En tiiä mistä ne mulla tulee mutta huhhuh että ne on raivostuttavia. Käytän meikkisientä ihan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :)
   Joo, tästä jutusta talvella manasinkin tänne blogiin. Tulin siihen tulokseen, että ne oli pölyä. Oli päässyt meikkisieneen tarrautumaan kiinni kun säilytin vähän näkyvämällä paikalla. Nyt otin ihan uuden paketista niin ei näkynyt pölyjä kynsillä :) Lisäksi tällä kertaa kastelin meikkisientä myös, en kyllä tiedä vaikuttiko tuo asiaan :)

   Poista
  2. Mä säilytän mun valmiiksi leikattuja meikkisienen paloja omassa metallisessa rasiassa, niin ei oo tullut pölyä/karvoja :)

   Poista
  3. Tuollanen rasia olis/on kyllä kätevä :)

   Poista
  4. Joo täytyy kyllä kanssa ottaa käyttöön! Voi olla että osa tulee kans sormista... :D

   Poista
 3. Älyttömän ihanat <3

  VastaaPoista
 4. Nää on kyllä tosi ihanat. :)

  VastaaPoista
 5. Oi, tosi hienot! :) Tykkään.

  VastaaPoista
 6. Muhun iskee kaikki missä on leopardi kuviota. Nämä on kyllä todella ihanat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, lisää leopardia luvassa. Lupaan sen ;) Kiitos :)

   Poista
 7. Kyllä iskee! Nää on kyllä ihan "parhautta" :)

  VastaaPoista