6. toukokuuta 2014

Kitty nails

Viimeiset testituotteet tältä erään uunista ulos. Eiku teidän luettavaksi. Elikkäs BBS lahjoitti testiin ihanat kissimirri siirtokuvat. Mä jätin nämä viimeiseksi, kun en millään keksinyt millä tavalla haluaisin nämä esitellä. Halusin jotain kirkasta ja värikästä. Päädyin loppujen lopuksi ihanan kellertävän vihreään GinaTricotin Line Up lakkaan. Voi miten kiltisti se levittyi ja kaksi kerrosta riitti hyvin mun kynsille :) 

Sitten siirtokuvat, ne käyttäytyivät kuin niiden pitääkiin: ei tarrautunut kynteen välittömästi kiinni, eikä liukunut kynnellä edestakaisin. Se on nimittäin tosi ärsyttävää. Arkissa oli myös 10 erilaista kisua sekä kalan ja tassun jäljet. Valinnanvaraa löytyy, mikäli tykkää käyttää esim. yhtä kissaa kynsissä piristykenä. Onhan nämä hahmodecalit aina vähän vaikeita/lapsellisia kynsillä eikä ole siksi mun lemppareita.

Lopuksi vielä dottingtoolilla pilkutin mustalla ja valkoisella kisujen ympärille muutaman pallon. Tykästyin näihin kynsiin kovin. Voisin kuvailla näitä veikeiksi. ü

  

Mites teillä, tykkäättekö hahmoista kynsillä?

ps. käyttäkää tätä koodia BBS:een, kun mä haluan niiiiin järjestää täällä blogissa arvonnan teille. *pus* ;)

16 kommenttia :

 1. Ihanat mie tykkään =)

  VastaaPoista
 2. Voi, kun on söpöt kynnet. :) Ihanat.

  VastaaPoista
 3. Voi, mää rakastuin. Nää on niin ihanat kynnet... <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassuttelukynnet :) Kiitos! ♥

   Poista
 4. Ompas ihanat noi kisut ja tietysti kynnet :) toi vihreekin näyttää kivalta. En tajuu mikä muhun on tullu ku ennen EN voi voinu sietää vihreetä lakkaa ja nyt itelläkin on ollu sitä jo muutaman kerran kynsillä.... omituista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sitä vaan heltyy kaikille uusille jutuille :) Kiitos Nannu kovasti :)

   Poista
 5. really like it !!Hahah...
  People who are interested in our www.bornprettystore.com please feel free to follow us on tumblr :bornpretty2014
  we will have week giveaway !Good luck !!

  VastaaPoista
 6. Minulla on vähän samanmoinen ongelma. Oon ostanut söpöjä koirasiirtokuvia, mut nyt oon huomannut, että ei mun oikeastaan teekkään mieli laittaa niitä kynsille kun ne ovat niin lapsellisia. Pitää joku viikonloppu lätkäistä ne kynsille, töihin ei kehtaa niissä mennä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on just se tunne. Mä en ymmärrä miksi oon mennyt joskus ostamaan jotain Stitch ja Helinäkeiju kuvia :DD En IKINÄ tuu laittamaan niitä kynsille. Ehkä saan niitä annettua jolleki pikkutytöille :)

   Poista