11. toukokuuta 2014

American Car Show Oulu

Olipas se kokemus käydä ihastelemassa erikoisia autoja Ouluhallissa. Tämä autonäyttely oli se tapahtuma, johon en uskonut koskaan itse meneväni. Kaveri sattui jokunen viikko takaperin kysymään lähtisinkö hänen kanssaan käymään Oulussa kattomassa biilejä ja pienen mietinnän jälkeen olin valmiina lähtöön. Tuskin tälläistä tuun kokemaan muuten. Mun (eksoottisten) autojen ihastelu on rajoittunut Gran Turismo -peleihin sekä Fast & Furious -leffoihin. Merkeillä mulle ole sinänsä mitään väliä vaan kuinka hienoja ja hienon värisiä ne on. 

American Car Showssa Oulussa oli amerikan rautojen lisäksi esillä moottoripyöriä sekä muutama tuning-auto. Moottoripyörät ei mua kiinnosta yhtään joten niitä en viittinyt edes kuvata. Tuning-autoista mikään ei herättänyt mussa "in lööv"-tunnetta mutta pari siistiä Amerikan rautaa siellä oli. Kolme viimeisintä autoa oli mun lemppareita. Ennen kuin lähdettiin takaisin kotiin päin, katsottiin vielä upea burleski-show.


Tämä viimeinen auto on ihan ehdottomasti Opin Where Did Suzi's Man-Gon nimikkoauto, eikö vain? Ja tuo sininen auto, missä oli kyljessä pieni maantiekiitäjän kuva oli oma ja kaverin ehdoton lemppari. Pari glitterautoakin näkyi, herättivät kyllä heti huomion meikäläisessä. Kokonaisuutena tämä oli hauska kokemus, mutta ei tämä herättänyt mitään autoinnostusta sen enempää mitä sitä oli valmiiksi. Olihan se toisaalta hauska nähdä pelien autot livenä :)

6 kommenttia :

 1. Mää kävin tuolla 2v sitten. Oli ihan kivaa, varsinkin jatkot Hevimestassa... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä voin uskoa mikä meno siellä oli kun tuolla paikanpäälläkin näytti porukka päihtyvän hyvään tahtiin anniskelualueen takia :D

   Poista
 2. Kiva että sielläki päin tuollain järjestettiin =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps :) Varmaan on jokavuotinen juttu ollut :)

   Poista
 3. Onhan se ollut joka vuosi viimeiset 35 - vuotta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En siis ollut aivan hakoteillä :D Kiitos tästä pienestä infosta asiaa kohtaan :)

   Poista