17. marraskuuta 2013

Kuu-ukko


Täysikuu toivottaa hyvää iltaa! 
Tulin vähän kirjoittelemaan tänne, jotain muuta kuin kynsijuttuja :)

Harjoittelin tuossa äsken ottamaan järkkärillä kuusta kuvia, kun niin nätisti möllöttää tuossa ikkunan takana.
Ensimmäinen kuva minkä otin siitä, oli vain kirkas väripallo :'D En ihan tyytynyt siihen vaan lähin googlailemaan hyvän kuvausasetukset näillä kuukuville. Löysinkin suomenkielisen blogin, missä oli tosi hyvät neuvot, että minäkin ymmärsin. Parin testiotoksen jälkeen sain tallennettua tämän kuvan.
[200mm, ISO-100 ja suljinaika 1/500 sekuntia. Polttoväli oli f/5.6]
On se vain antoisaa, kun oppii jotain uutta :) 

Mitäs mulle muuta.. Loppuviikko oli aika hektistä, kun pääsin työhaastatteluun yhteen tosi kivaa paikkaan. Valitettavasti monet muutkin olivat halunneet kyseiseen uuteen puljuun töihin. Mulle ei paikka tällä kertaa auennut, mutta tulen asioimaan tässä Punnitse&Säästä liikkeessä usein. Koska suklaiset parapähkinät ♥
Huomenna käyn värjäyttämässä ripset ja kulmat. Ei tarvi aina olla ripsarin kans leikkimässä. 
Tuosta taas tuli mieleen, että oon miettinyt ripsipidennysten laittamista ja kokeilemista. Isoin este tässä mulla on se, että hieron silmä useesti. Eihän ne pysyis ollenkaan :D Mut olis ainakin vähän aikaa kunnon räpsyttimet :) Niihin jäisi varmasti koukkuun..

Viikonloppu vietettiin anoppilassa. Käytiin kattoon Kauppakeskus Zeppeliinin joulunavaus ilotulitus. Oli aika massiivinen ja hieno! Aivan järettömän kokoisia väripalloja räjähti päiden ylle. Mutta se väen paljous oli jotain aivan jäätävää. Jouduttiin parkkipaikalla odottaan ainakin puolituntia, ennenkuin päästiin pois, kun koko ajan oli letka meidän takana. Onneksi ei ollut kiire mihinkään. Ja tänään saatiin mukaamme uusi (vanha) keittiönpöytä. Vihdoin meillä on keittiössä neljän hengen pöytä.

Kynsistä sittenkin sen verran, että teinkin edellisessä postauksessa näkyneet kynnet myös toiseen käteen. Ja onnistuivat ihan ok. Niillä on menty tämä viikonloppu, huomenna toivottavasti jotain uutta kivaa :) 
Ootte ihan hirveesti kommentoinut näihin villeihin pikkujoulukynsiin! :) Kiitos näin yleisesti teille kaikille. Tullut hirween hyvä mieli, kun ootte kehunut niitä. :) Kysymyspostauskin on saanut kiitettävästi kysymyksiä, kiitos siitäkin ;) Ja arvontaan on osallistunut muutama lukija lisää. Ja kohtahan mulla paukkuu 100 julkisen lukijan raja bloggerin kautta! Bloglovinissa on jo 28 lukijaa. AIVAN MAHTAVAA! En voi ymmärtää..

Nyt alan ettiin hyviä kuvausvinkkejä kynsikuviin, jotta niistäkin saisin parempia.
Onko teillä järkkärissä mitkä asetukset kynsiä kuvatessa?
Vinkkejä otan vastaan.
Sen jälkeen painun pehkuihin, että jaksaa aamulla herätä :) 

Mukavaa ensiviikkoa kaikille :)
Toivottavasti ei tuu uusia Einoja riehuun pihoille, ainakaan Pohojanmaalla..

8 kommenttia :

 1. Hienon kuvan oot saanut kuusta! Itseäkin himottas ripsenpidennykset, mutta hieroisin ne varmaan heti irti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Sama homma. Vaikka hereill pystyis välttämään jotenkuten silmien hieromisen, tapahtuis se kuitenki yöllä unissaan tyynyyn.

   Poista
 2. Hieno kuva ja kiva välillä lukea sun kuulumisia.:) ps. Oon teidän äitin kans yökkönä.:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Mukava kyllä välillä kirjoittaa muutakin kun ainaisia kynsijuttuja.

   Poista
 3. Sulle ois haaste mun blogissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän haasteesta. Oon tainut tehdä tuon joskus muuten!

   Poista