28. joulukuuta 2019

Color Club - Aura Energy | swatches

Lakat saatu pr-näytteenä. 

CesarsShoppiin on tullut vastikään myyntiin kolme uutta Color Clubin kokoelmaa.  Tässä postauksessa esittelen "Aura Energy" kokoelman lakat ja "Wild Mulberryon itselläni vielä työn alla. Calm Before Storm kokoelma on jo nähtävissä swatchattuna Charming Nails blogissa.


Aura Energy kokoelmassa ovat pääosissa iridescent, shimmer ja hitulat. Väriskaala on monipuolinen  (tai niin monipuolinen kuin kuuden lakan kokoelmassa voi olla :'D) ja kokoelmasta löytyy niin toppereita muiden lakkojen päälle laitettavaksi sekä ihan yksinään peittäviä lakkoja. Itse tällä kertaa laitoin jokaista lakkaa yksinään kynnelle. Tästä kokoelmasta ei säihkettä puuttunut ja joukosta löytyi ainakin heti yksi mulle uniikkilakka johon tykästyin kovasti ♥

YES OF QUARTZ - valkoinen iridescent lakka. Vähän metallinhohtoinen valkoinen, joka shiftailee pinkkiin ja kullanvihreään. Koostumus tässä oli aika jähmeä. Swatchissa 2 kerrosta + tc. 



GOOD VIBES ONLY - sinertävä topperi. Shiftaa voimakkaasti pinkkiin/violettiin. Sopii erityisen hyvin mustan päälle jolloin sininen ja pinkki shimmer tulee paremmin esiin. Swatchissa 3 kerrosta + tc. 



THAT'S THE SPIRIT - Murrettu sinivioletti creme kera kultakuparisen shimmerin. Tämä on  kokoelman suosikkini. Tosi hyvä koostumus. Swatchissa 2 + tc.



ALL CHARGED UP - Kuparikultainen iridescent lakka. Metallinen pinkistä vihreään shiftaileva. Tämä on kyllä erikoinen myös omassa kokoelmassa. Sopii myös hyvin mustan päälle. Swatchissa 2 kerrosta + tc. 



KIND + ALIGNED - vaaleanpunainen topperi. Kimmeltää pinkkiä, violettia ja sinistä. Ei peittävä useammallakaan kerroksella. Mustan päällä enemmän violetin sävyinen. Koostumus ohut mutta mukava lakattava. Swatchissa 3 kerrosta + tc.



GLOW AWAY - metallinen violetti topperi. Shiftailee violetin, sinisen ja kullan välillä. Tämä erottuu tumman lakan päällä paremmin. Yllättävän peittävä topperiksi. Swatchissa 3 kerrosta + tc. 



Olisi kiva tietää tykkäättekö te enemmän yksinkertaisista lakoista esim. creme vai täytyykö teidän lakoissa olla moniulotteisuutta esim. holona tai iridescent efektinä? Ite kyllä sovin molempaan joukkoon. 

4 kommenttia :