17. helmikuuta 2014

Violetti perusranskis

Haha! Mulla tulee aina hirvee nälkä, kun kirjoittan johonkin ranskis! :D Ranskalainen manikyyri on liian pitkä kirjoitettavaksi joka kerta, joten pakko tyytyä tähän lyhennettyyn, ruokaan viittaavaan sanaan: ranskis. Ja voi että oli mukava pitkästä aikaa tehdä ihan tavalliset, yksinkertaiset ja lemppariväriset kynnet :) Yleensä haluan yhdistää hopeaa violetin kanssa, mutta tällä kertaa olin wild ja yhdistelin kultaa! Tykkään tästä yhdistelmästä näköjään yhtä paljon kuin, jos kultaisen tilalla olisi hopea. Nimettömään iskin holokultaisen rajan lisäksi ruori-siirtokuvan, joka sopi siihen kuin nakutettu.



Järjestelin tässä yksi ilta kynsilakkahyllyäni ja huomasin, että GinaTricotin lakat olivat lisääntynet silmissä. Ajattelin myös, että ne kaikki on tosi toimivia ja ihania, joten miksen voisi ostaa (hamstrata) niitä enemmänkin. Varmasti GT:n lakkojen joukossa on niitä huonojakin kavereita, mutta ainakin mulla on nytten hyllyssä hyviä, joten mielelläni kasvattaisin 16 kappaleen Gina-lakkakokoelmaani :) Mikä on teidän tuomio tämän puljun lakoista? Onko teillä jotain lempparia sen valkoisen lisäksi? ;D

23 kommenttia :

  1. ginan lakat ovat kyllä hyviä! ;D

    VastaaPoista
  2. On niistä useimmat kyllä hyviä, löytyy niitä useampi laatikosta edelleen vaikka karsintaakin tehty. :D Valkoista en kyllä vielä ole käsiini saanut.. Ginan aluslakka on myös oikein toimiva tapaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oisit vaan karsinnassa lähettänyt mulle useampia ;) Mäki käytän kyseistä aluslakkaa ja ihan hyvä on :) Pitäis seuraavala reissulla ouluun, käydä ostamssa pullo pari lisää aluslakkaa :)

      Poista
  3. Ihanat! Munkin pitäis tehä enemmän värillisiä ranskiksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kuin myös, tykkään hirveesti ranskiksista, mutta siihen tarvitaan mieli mukaan aina tekemään, että ne onnistuisivat :) Nimim. monta kertaa sössinyt kivat kynnet :/

      Poista
  4. Ihana lakkaus!

    Ginan lakat on kyllä tosi hyvä varsinki halpaan hintaansa nähen! Mulla on n. vajaa kymmenen ginan lakkaa ja kaikista oon tykänny. Eniten tykkään valkoisesta ja harmaasta licorecesta ja aluslakka on kanssa hyvä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän ^^

      Nimenomaan tuo hinta tekee tästä vielä mukavampaa :) Harmaita mulle ei olekaan kuin 2, joten sellainen vois olla kiva lisä :)

      Poista
  5. Hui ku kauniit kynnet! Mulla ei oo vielä yhtää Ginan lakkaa, mutta kerkiäähän tuota ku joskus jaksais lähtä ostoksille... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana sinä :) Kiitos! Kannattaa ehdottomasti napata mukaan mikäli vain törmäät niihin joskus :) Ovat hintansa väärti.

      Poista
  6. Kiva väriyhdistelmä! :) Täytyy myöntää että minusta toi ruori näyttää enemmän lumihiutaleelle...
    Ginan lakat on kivoja, tulee vain liian harvoin käytettyä niitä. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itekin tykkään nyt väreistä, kun uskalsin kokeilla :) Kieltämättä ulkopuolisen silmään voi näyttää, mutta sisäistin sen olevan arkissa ruori, koska vieressä oli ankkureita ja kettinkejä :)

      Poista
  7. Oi, nää on nätit ! =)
    Multa löytyy useampikin (pitäiskö laskea?) Ginan lakka ja kaikki ovat kyllä ollet hyviä mm. shimmer pink on yksi lemppareistani. Himoitsen sitä valkoista mitä täällä en ole lainkaan nähnyt ja shimmer mintkin olis mahtavaa saada, mutta sekin taitaa olla jo poistunut valikoimista.
    Pitäisi itsekkin tehdä useammin perus ranskiksia, mutta tällä hetkellä neljä kynttä värjääntyi ystiskynsistä punaisiksi, joten ei hetkeen tule niitä tehtyä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Jenni :) ♥
      Laske ihmeessä, haluan tietää :p Voi eiii jos/kun tuo mint on poistunut kun kaikki niin kehuu sitä :(
      Ai sullaki värjäs! :D Kuvissa ei näköjään huomaa sitä kamalaa punaisuutta, minkä näen omilla kynsillä. Mutta toivottavasti punaisuus lähtis äkkiä pois niin pääsisit tekee ranskiksia, kun ne on aina niin nättejä ♥

      Poista
  8. Miksi mä en osaa tehdä noin siistiä ranskista... Murr! Ihanat<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti! :) Haha, ei ne mullakaan aina onnistu! Aina ne tarrat vuotaa jostain kohti ja sitten menee hermo! :D En siis uskalla lähteä edes yrittään ilman manikyyritarroja tekemään ranskista. Loppujen lopuksi se olisi kuitenkin koko kynsi sen 'ranskiksen' värinen x)

      Poista
  9. Eikä, en kestä.:o Kuin ihanat taas!!<3

    VastaaPoista
  10. On kyllä kauniit kynnet ♡
    Miulla on muutamia Ginan lakkoja, niissä on kyllä hinta-laatu suhde kohdillaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos noista sanoista ü Tuo on kyllä täysin totta :)

      Poista