Kuka olen?

Moi! Oon Heidi. Mitä muuta haluatte tietää? No, asun tuulisessa merenrantakaupungissa Raahessa, Pohjois-Suomessa yhdessä miehen kanssa. Peruskoulutus: lukio, ammatillinen tutkinto: merkonomi ja tällä hetkellä opiskelen ensimmäistä vuotta lähihoitajaksi. Aikomus olisi valmistua vuoden 2017 loppuun mennessä.

Tämän kynsiblogin kirjoittamisen aloitin 2012 tammikuussa enemmän lifestylellä höystettynä mutta hyvin nopeasti se muuttui pelkäksi kynsipainotteiseksi. Suhteellisen säännöllisesti olen siitä asti tänne jakanut kynsistäni kuvia ja seurannut myös muita suomalaisia kynsibloggaajia. Ulkomaalaisia kynsibloggaajia seuraan hirveän vähän koska skaalaa löytyy niin että menisi päivät pitkät niitä lukiessa. Toinen syy on nuo ulkomaankielet joista en ymmärrä hölökäsen pölläystä, parempi siis pysyä tässä tutussa kotimaisessa. 

Kynsilakkoja multa löytyy +-300. Tuo luku on mulle sellainen kipuraja, että kun lakkojen määrä alkaa sen yli mennä niin karsiminen alkaa ja facebookin kynsikirppis laulaa. En vielä oo hurahtanut indielakkoihin vaan ollaan pysytty suht turvallisilla vesillä. Gina Tricotin lakat on mulla ollut keräilykohteena parin vuoden ajan ja niitä on kertynyt 168 kappaletta. 

Tykkään kokeilla kaikkia uusia lakkamerkkejä. Noita vähän tyyriimpiä indielakkoja tykkään bongailla kynsikirppikseltä silloin tällöin ja tietenkin ihan tavallisiakin lakkoja sieltä ostan. Myös kaikenlaisia koristelutapoja ja -tyylejä yritän testata. Tätä rupeamaa auttaa hirveästi kuukausittainen kynsihaaste blogikolleegan kanssa, jossa laitamme molemmat itsemme likoon. 

Jos sulla tuli jotain kysyttävää meikäläisestä tai tähän kynsiharrastukseen niin pistä kommenttia tulemaan. Tai jos on henkilökohtaisempaa sanottavaa niin spostikin toimii osoitteella somethingwrong@live.fi. 

Ei muuta kuin makia homma, kun eksyit mun blogiin. Toivottavasti palaat tänne toistekin :)

Kirjoitettu 26.6.2016

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti