9. maaliskuuta 2019

Harvinainen ostosten esittely

En yleensä esittele ostoksiani, sillä usein tilaukseni on vain yhtä-kahta lakkaa + muutamat koristeet. Enkä näistä koe tarvetta esittelyihin. Nyt viimeisen kuukauden aikana on kotiutunut melkoinen "saalis". Tammikuussa tein ennakkotilauksen Cesarsshoppiin Über chic laattojen ja samaan tilaukseen laitoin sitten muitakin tuotteita. Lisäksi tein Hypnotic Polishilla tilauksen ja nekin saapui tässä tammi-helmikuussa joten otin ne mukaan postaukseen myös vaikka ovatkin täällä jo vilahdelleet. Tällä viikolla pyörähdin lomalla Helsingissä ja Tampereella muutaman päivän ajan ja reissuun kuului tietenkin vierailu Kynsilakkataivaassa paikan päällä. Ostoksilta ei voinut välttyä! 


Kynsilakkataivaassa monet ncLA:n lakat ovat -50% alessa, joten mun oli saatava puuttuvia holosarjan sävyjä sillä ne on niin kauniita. Nyt mukaan tarttui sävyt Iridescent dreamsThe world orbits around me, The last siren sekä holotopcoat Shimmer me pretty.

Tottakai mun oli täydennettävä Picture Polish sarjaa neljällä pullolla. Kauan haaveilemani foxy, uusimmista sävyistä eniten kolahti wish, hempeää vaaleanpunaista ei ennestään ollut joten grace pääsi täyttämään tämän aukon sekä yksi poistuvista sävyistä eerie löysi tiensä ostoskoriini. 


FUNin lakat ovatkin vilahtanut swatchpostauksessani. Jos et ole vielä käynyt sitä katsomassa niin suosittelen käymään. Ne ovat niin hienoja vaikka kuvissa ne eivät pääse oikeuksiinsa. Siispä blogin facebookissa - kun etsii kyseisen postauksen linkkauksen - löytyy kommenteista lyhyet videon pätkät kummankin kimalluksesta. Haluaisin ehdottomasti muitakin sävyjä tästä Valentine's kokoelmasta.  

Kesää ajatellen nappasin kaksi Color Clubin neonlakkaa mukaani : keltainen Yellin' yellow ja oranssi Psychedelic Scene. Kuvittelin ostavani vaaleanvihreän neonin mutta kotona se paljastui keltaiseksi. No ei se hassumpi ole, pullo voitti tällä erää.  Tuo oranssi oli ihan uskomattoman kirkas neon ♥ Lopussa vielä yksi Moyran Gel look sarjan kultainen sävy Laurette swatchattavaksi, joka ei ole vielä nettikaupassa myynnissä. 


Puhuin aikaisemmassa postauksessa siitä, että tulee vähän leimattua värillisillä lakoilla.. Noooo.. nyt pääsen testamaan Moyran leimauslakkoja. Tai yritän saada itseä niskasta kiinni, että tarttuisin useammin värillisiin leimoihin. Tuota sinistä chromeleimauslakkaa olen testannut näissä kynsissä ja Cesarsilla näiden swatchtikuista huomasin kaikkien chromesävyjen peittävän hyvin myös mustan päällä. 

Mun täytyi ostaa toinen Konadin Barabapa leimasin, sillä jos jollain muulla leimasimella ei joku kuvio nouse niin aika varmasti se nousee tällä. Ja tarvin aina useamman leimasimen leimadecalien tekoon yhtäaikaa niinpä tämä on siihen tarkoitukseen myös. 

Moyran stamperit sain testattavaksi. Vielä oon kokeillut pelkästään näppituntumalla kumpaakin tyynyä ja tuo isompi oli mielestäni tahmeampi kuin pienempi. Tuon ison leimasimen pohjassa sellainen  "timanttisammio", jonka saa irti leimaamisen ajaksi ja tötterö jää avonaiseksi. Hyvä, että erilaisia leimasimia on myynnissä jotta jokainen löytää omaan käyttöön ja käteen sen parhaimman. 


Leimauslakoista ja leimasimista päästään sitten laattoihin. Niitä on tullut viimeaikoina ostettua _paljon_. Über chicin settejä ostin kolme: 4, 18 ja 22. Tämän päälle useita Moyran laattoja sekä Hypnoticilta tilaamani Lina nail art suppliesin kolme laattaa. Ei pitäisi kuviot loppua heti kesken. Ainiin, nyt jälkikäteen muistin myös ostaneeni yli 10 laattaa Beauty Big Bangista Kiinasta. 

CesarsShopissa on myynnissä paljon erilaisia koristeita pienissä suloisissa mustissa rasioissa Moyralta. Siellä oli hyllyssä paaaaaaljon ihania glitterdusteja, erilaisia powdereita, kaviaarihelmiä ja kristallikiviä joita otin itselle kaikissa kolmessa eri koossa. Tähän asti olen yrittänyt pärjäillä pääasiassa kiinatimanteilla, joten oli mukava löytää vähän laadukkaampia ja kirkkaampia.


Sitten lopuksi vielä hoitotuotteita niin kasvoille kuin kynsille. Konadin kasvonaamioita löytyy monta erilaista Cesarsin valikoimasta. Yhden keltaisen kangasnaamion olen kerennyt jo kokeilemaan ja mieleen jäi vain kuinka kostea se oli. Kangasnaamiot on niin ihanan helppoja käyttää niin nappasin kokeiltavaksi pari muutakin "väriä". Lisäksi sain kokeiltavaksi tuollaisen itse sekoitettavan naamion. 

Moyralta löytyy myös monta eri tuoksuista pipetellistä kynsiöljyä. Yllätyin pipetistä myös, että sen pää oli J-mallinen eikä suora kuin yleensä. Paikan päällä olin nenä kiinni testereissä ja mieluisammaksi tuoksuksi valikoitui sitruksinen olive-grapefruit. Myös makea orange-mango oli kiva. Tykkään kosmetiikasta aina sitruksesta ja seuraavana hedelmäisistä. :) 


Huh huh. Harvoin on tullut kirjoitettua näin paljon tekstiä yhteen postaukseen! Jaksoitko lukea tänne asti? Oliko ostoksissa jotain mikä herätti mielenkiinnon? Haluaisitko kuulla jostain vielä enemmän? 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti