13. tammikuuta 2019

Pitsimandala

Innostuin punaisista lakoista edellisessä postauksessa nähtyjen Color Clubin swatchien jälkeen, että oli aivan pakko tehdä punaiset kynnet niiden innoittamana. Tosin kyseisiä CC:n lakkoja en tällä kertaa käyttänyt vaan halusin saada kynsille pari uutta PP sävyä.



Lakkasin pohjalle ensimmäisenä kerroksen neonpinkkiä wanderlustia minkä päälle lähdin meikkisienellä tuputtamaan liukuväriä sillä, rosella ja bordeauxilla.  Ensin mulla oli bordeauxin tilalla macaron mutta sen ja rosen ero oli niin pieni, että vaihdoin suosiolla tummempaan. vaikkei ero vieläkään ollut huomattava. Kynsinauhasuojana käytin mun luottolateksia Glisten & Glown Ctrl+alt+deliä. 


Pitäähän liukuväri tietenkin koristella tuttuun tapaan leimoille. Tällä kertaa pitsimandalaleima löytyi Moyran 58 Step by step laatasta. Leimasuslakkana valkoinen Colour Alike. Tykästyin kovasti tuohon leimakuvioon ♥ 


Vaikka värimaailma ja tyyli on aika tyttömäiset (eli ei yhtään mua) niin kyllä nämä vaan iski vaikka itse sanonkin. Tykkääkkö nää näistä? 

Psst.. Huomasikko Picture Polishin instassa jotain tuttua tänään? ;)

6 kommenttia :

  1. Tän väristä ei kyllä tosiaan sun kynsillä kovin usein näy, mutta onhan nää nyt ihan ♥!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :)♥
      Punaisissa lakoissa pitää jotain twistiä oli se sitten vähän erikoinen sävy tai koostumus, että huolin niitä itselle. Helpommin tulee aina tartuttua johonkin kylmään siniseen sävyyn :D

      Poista
  2. Toistaakseni itseäni, nää on ihan älyttömän kauniit! Wau <3

    VastaaPoista